Timisoara

Colt Alb Security International

COLT ALB security international

Detalii

Adresa
Timisoara
Telefon
0725449003
Categorie
Paza si protectie
Modificat
acum 1 an si 2 zile
Vizualizari
2813

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Colt Alb Security International Timisoara

Colt Alb Security International Timisoara este una din cele mai cunoscute si performante firme de paza din Cluj si Timisoara. Societatea noastra ofera servicii de paza si protectie, monitorizare video a obiectivelor, paza transport valori, precum si servicii de instruire prin cursuri de calificare a agentilor pentru diverse meserii din aria protectiei si supravegherii obiectivelor, bunurilor si a persoanelor.

Colt Alb Security International Timisoara asigura garda de corp permanenta sau temporara pentru oameni de afaceri, personalitati, vedete, precum si garda de corp pentru copii. Colt Alb Security International Timisoara asigura escorta si protectia pentru V.I.P. si familiile acestora, la evenimente publice (manifestari sportive, culturale, nunti sau petreceri).

Societatea noastra asigura agenti profesionisti tip garda de corp, dotati corespunzatori pentru acest tip de operatiuni, special instruiti in tehnici de lupta si supraveghere. Colt Alb Security International Timisoara, 21 ani de servicii de securitate.

Orar

Luni - Duminica: 0:00 - 24:00