Timisoara

Corabia Prieteniei

Corabia Prieteniei

Detalii ONG/organizaţie

Adresa
Timisoara, Bulevardul 3 August 1919, nr. 21
Telefon
0724363617
Social links
Categorie
ONG şi organizaţii
Modificat
acum 9 luni si 2 zile
Vizualizari
2782

Voteaza & Distribuie

Prezentare ONG/organizaţie

Corabia Prieteniei Timisoara

ONG care desfasoara programe de petrecere a timpului liber, terapeutice, educative, de informare si caritabile pentru persoane cu si fara dizabilitati Misiunea noatra este de a creste calitatea vietii copiilor si tinerilor cu si fara dizabilitati prin oferirea de terapii specifice si activitati de petrecere a timpului liber. Prin activitatile si actiunile noastre dorim sa oferim copiilor si tinerilor cu si fara dizabilitati sansa dezvoltarii personale.

Obiectivele noastre sunt:
- sustinerea copiilor si tinerilor cu dizabilitati prin diferite forme de terapie si ateliere de petrecere a timpului liber;
- sprijinirea familiilor / apartinatorilor acestora prin activitati de consiliere, cursuri si diferite ateliere;
- sensibilizarea populatiei privind copiii si tinerii cu dizabilitati;
- organizarea unor tabere de creatie artistica sau de munca pentru copii si tineri.

Corabia Prieteniei organizează cluburi de engleza, germana, clubul povestilor; confectionare de marionete si teatru de papusi, arts & crafts, muzica, ritm si miscare, artterapie si meloterapie. Inscriindu-va copiii la activitatile noastre oferiti copiilor si tinerilor cu dizabilitati sansa de a putea beneficia de terapii specifice, adaptate nevoilor lor, si de activitati de petrecere a timpului liber, oferindu-le astfel sansa unei vieti mai bune. Mai mult decat atat, cei care aleg sa isi inscrie copiii la activitatile noastre platite ii pot ajuta astfel si pe altii, deoarece fondurile astfel obtinute sunt destinate programelor caritabile dedicate persoanelor defavorizate din punct de vedere financiar.

Filtre ONG/organizaţie

Zone din Timisoara: Fabric