Timisoara

Cresa Mini Kids

Cresa Mini Kids

Detalii gradinita/club

Adresa
Timișoara, Strada Vasile Mioc, nr. 6
Telefon
0724217867
Categorie
Gradinite
Modificat
acum 2 luni si 3 saptamani
Vizualizari
7286

Voteaza & Distribuie

Prezentare gradinita/club

Cresa Mini Kids Timisoara

Departe de poluarea si galagia traficului rutier cresa Mini Kids este localizata intr-o zona linistita de case si se adreseaza copiilor cu varsta cuprinsa intre 4 luni si 4 ani. Cladirea in care ne desfasuram activitatea este foarte luminoasa si spatioasa oferind copiilor tot confortul de care acestia au nevoie pentru a se simti bine. Spatiul destinat copiilor este format din: trei camere cu dubla functionalitate, doua grupuri sanitare, doua ludoteci (sali pentru activitati recreative), sala de mese. In plus mai dispunem de sala de primire a copiilor si parintilor, bucatarie, cabinet medical, grup sanitar pentru personal si spatiu administrativ.

O adevarata atractie pentru copii il reprezinta si spatiul verde care se intinde pe o suprafata de 600 mp fiind amenajat ca un adevarat paradis pentru copii. Pe linga jocurile si jucariile existente, specifice varstei, mai exista si o multitudine de pomi fructiferi: ciresi, meri, peri, visini, gutui care cu siguranta vor trezi interesul copilasilor.

Orar gradinita/club

Luni - Vineri: 8:00 - 18:00

Filtre gradinita/club

Tip locatie: Particulara
Tip program: Normal, Prelungit, Program de vara
Limba de predare: Limba romana
Dotari/facilitati: Dormitoare, Gradina, Loc de joaca, Locatie petreceri copii, Sala de mese, Terasa, Transport, Vestiare
Activitati: Activitati recreative, Cunoasterea mediului, Petreceri, Serbari
Zone din Timisoara: Braytim