Timisoara

Anunt Diamant Alexandru Mușătoiu Cabinet de Avocat

Alexandru Mușătoiu Cabinet de Avocat Timișoara - Alexandru Mușătoiu este membru al Baroului Timiș. Cabinetul de avocat a fost fondat în anul 2006, poziționându-se în segmentul cu cei mai buni și serioși avocați din Timișoara.
https://musatoiu.com

Darinur Joy

Darinur

Detalii gradinita/club

Adresa
Timisoara, Strada Bucovinei, nr. 21
Telefon
0729309051
Social links
Categorie
Gradinite
Modificat
acum 2 ani si 9 luni
Vizualizari
5694

Voteaza & Distribuie

Prezentare gradinita/club

Darinur Joy Timisoara

Clubul educational Darinur intampina cu caldura copilasii dupa orele de curs si le ofera masa de pranz si o gustare. Ulterior acestia sunt asistati de profesionisti la efectuarea temelor si supravegheati la joaca. Clubul ofera spatiu pentru petreceri tematice si aniversari, sali de inchiriat pentru meditatii, activitati deosebite, atat teoretice cat si practice pentru copiii cu varste intre 4-12 ani.

Suntem localizati in zona Bucovina, cartier linistit, curat si sigur, iar cladirea Clubului Darinur este proaspat ridicata si special pregatita pentru primirea copiilor; frumoasa si spatioasa, cu teren pentru loc de joaca, avand doua curti interioare. Transportul copiilor se face optional, contra cost.

Darinur oferta activitati speciale precum balet, dans, gimnastica, sah, ateliere de creatie (pian, teatru, modelaj, desen), limbi straine (engleza, franceza, germana, japoneza) si multe altele, special gandite pentru formarea si dezvoltarea armonioasa a puiului de om. Activitatile se pot desfasura in totalitate intr-o limba straina la alegere.
Materialele si mobilierul folosite la Darinur, sunt atent alese pentru varsta si nevoile copiilor.

Orar gradinita/club

Luni - Vineri: 12:30 - 19:30
Sambata - Duminica: 9:30 - 21:30

Filtre gradinita/club

Tip locatie: Afterschool, Club, Particulara
Tip program: Prelungit, Saptamanal
Dotari/facilitati: Loc de joaca, Locatie petreceri copii, Terasa
Activitati: Activitati recreative, Cursuri, Desen, Petreceri
Cursuri: Cursuri de dans, Cursuri de desen, Cursuri de germana
Zone din Timisoara: Bucovina

Anunt Platina KS Language Centre

KS Language Centre din Giroc - tel. 0753.801.328 - prof. dr. Karina Schwarz - organizeaza cursuri de limba engleza, germana si romana pentru adulti si copii in Timisoara