Timisoara

Din nou teatru la Triade

Din nou teatru la Triade

Detalii stire

Categorie
Stiri Cultura
Modificat
acum 2 ani si 11 luni
Apartine de
Fundatia Interart Triade
Vizualizari
684

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

În seara de 26 aprilie, sâmbătă, de la ora 19,00, Fundația Triade își redeschide porțile către teatru. Către teatrul arădean.

Actorul Ioan Peter Pit revine în fața spectatorilor din Timișoara cu un nou proiect care îi poartă tripla semnătură: aceea de dramaturg, actor şi regizor. ILUZII URBANE este proiectul pe care Pit îl propune tuturor celor care aleg să îşi petreacă o seară de sâmbătă în compania vorbelor bine ticluite și inspirat date mai departe.

Persoanele născocite de mine se disperă treptat datorită multor cauze de natură urbană. Cu toate că eroii din ILUZII URBANE pot să pară la un moment dat niște deznădăjduiți, ei sunt totuși niște supraviețuitori. Contiună să se miște mecanic prin smogul existențial, ca niște copii (oarecum veseli, oarecum mirați) care se află pentru prima oară în viață într-un carusel care nu oprește niciodată”, spune Ioan Peter Pit.

Întâmplarea găzduită deste, însă, dincolo de un demers artistic inspirat și o întâmplare de suflet. Şi asta pentru că spectacolul pe care Ioan Peter îl propune are și un scop umanitar. Deși intrarea este liberă, cei prezenți sunt chemați să doneze pentru ajutorarea Teodorei Negoițescu, o fetiță de un an care s-a născut cu un singur rinichi și fără anus.

Filtre stire

Perioada: Luna curenta