Timisoara

Anunt Diamant Claudia Nastacă

Claudia Nastacă - organizator de cursuri din Timisoara pentru copii, ateliere pentru copii

Doua nominalizari la Gala Premiilor UNITER 2016 pentru actorii Teatrului German de Stat Timisoara

Detalii stire

Categorie
Stiri Cultura
Modificat
acum 8 ani si 3 luni
Vizualizari
805

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Două nominalizări la Gala Premiilor UNITER 2016 pentru actorii Teatrului German de Stat Timișoara

Actorii Teatrului German de Stat Timișoara (TGST) Ida Jarcsek-Gaza și Konstantin Keidel au fost nominalizați pentru Gala Premiilor Uniunii Teatrale din România (UNITER) 2016. Ida Jarcsek-Gaza e nominalizată la categoria „Cea mai bună actriță în rol secundar” pentru rolul Clitemnestra din spectacolul „Electra”, iar Konstantin Keidel la secțiunea „Cel mai bun actor în rol secundar” pentru rolul Moșneagul din același spectacol.
Juriul de nominalizări a fost alcătuit din criticii de teatru Claudiu Groza, Doina Papp și Cristina Rusiecki. Gala Premiilor UNITER, ajunsă la cea de-a XXIV-a ediţie, va avea loc luni, 9 mai 2016, la Sala Mare a Teatrului „Regina Maria” din Oradea.
„Electra” are la bază o rescriere a unor teme din tragediile lui Euripide și Eschil, versiunea scenică și dramaturgia producției aparținându-i lui Benedek Zsolt. Traducerea germană a fost creată de Christina Kunze. Alături de Ida Jarcsek-Gaza și Konstantin Keidel, din distribuția spectacolului fac parte Isa Berger, Harald Weisz și Radu Vulpe.
Regia spectacolului poartă semnătura lui Bocsárdi László, el însuși dublu laureat al Premiului UNITER pentru cea mai bună regie. Numele său se regăsește și în acest an pe lista nominalizărilor pentru Gala Premiilor UNITER, montarea sa „Clasa noastră“ de Tadeusz Słobodzianek, produsă de Teatrul Naţional „Lucian Blaga” Cluj-Napoca, fiind nominalizată la categoria „Cel mai bun spectacol“.

Foto: Imagini cu Ida Jarcsek-Gaza și Konstantin Keidel din spectacolul „Electra“, producţie a TGST.

Anunt Diamant Medissa Vita

Medissa Vita Timisoara - Biorezonanta - Nutritie - Aromaterapie - Terapia cu plante - Cristaloterapie - Bioenergoterapie - Terapia Bowen - Terapii Access - Theta Healing - Cromoterapie - Remedii florale Bach - Terapia vibrationala Rife - Oncoterapie

https://nutritie-biorezonanta.ro