Timisoara

Editura Casa aduce reduceri de până la 75%, la Târgul Gaudeamus Timișoara

Editura Casa aduce reduceri de până la 75%, la Târgul Gaudeamus Timișoara

Detalii stire

Social links
Categorie
Stiri Cultura
Modificat
acum 3 ani si 3 luni
Vizualizari
444

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Editura Casa este prezentă la Târgul Gaudeamus Timișoara (13-17 iunie), care se desfășoară în Piața Libertății, unde își așteaptă cititorii cu noi cărți pentru copii, apariții editoriale pentru întreaga familie și reduceri de până la 75%.

Colecția ,,Prietena mea Conni'' a adunat deja șase cărți foarte îndrăgite de cei mici, iar seria cărților cu Bobiță și Buburuză cuprinde nouă titluri, cea mai nouă carte fiind ,,Bobiță și Buburuză desenează''.
Cărțile fenomen din colecția ,,Hoinari prin anotimpuri'' sunt disponibile și au prețuri promoționale.

Pentru petrecerea vacanței de vară într-un mod creativ, numeroasele cărți din colecția ,,Idei creative'' oferă modele deosebite de accesorii și decorațiuni care pot fi realizate de cei mici și cei mari.

,,It's So Easy...și alte minciuni'' , cartea scrisă de Duff McKagan, basistul legendarei trupe Guns N' Roses, oferă o confesiune sinceră despre succes, decădere și puterea de a renaște, care dincolo de traiectoria unei faimoase trupe rock, prezintă destinul unui om, fiind o lectură care surprinde și motivează fiecare cititor.

Pasionații de fotografie sunt așteptați cu lucrări deosebite, printre care amintim:
- Fotografia de nuntă - 100 de tehnici de la profesioniști
- Fotografierea copiilor
- Ghidul fotografiei de produs
- Fotografia de natură cu aparatul foto digital
- Fotografia de călătorie

De asemenea, la standul Editurii Casa pot fi răsfoite cărți de grădinărit, gastronomie, artă și cultură, dar și cărți tehnice și din categoriile sport, sănătate și frumusețe.