Timisoara

Electricienii la mare cautare

Electricienii la mare cautare

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 5 luni si 2 saptamani
Apartine de
Scoala Eurotraining
Vizualizari
695

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Stiai ca Romania pierde anual 6% din PIB pentru ca ne lipsesc meseriasii?

“Stie cineva un electrician?” sau “Aveti vreo recomandare de electrician?” sunt intrebarile pe care le vad aproape zilnic pe retelele sociale din zona in care locuiesc. Este o zona in dezvoltare, inceputa prin anii 2000 si care se va mai dezvolta cel putin inca 10 ani de aici incolo. Locuitorii au venituri peste medie. Patronii au ajuns sa plateasca si 1500 de euro salariu net unui electrician calificat, pentru ca oamenii priceputi sunt greu de gasit si cererea e mare. Nu exista, deci, un echilibru pe piata fortei de munca.

Au, insa, de castigat cei care cauta o calificare sau o recalificare profesionala. Meseria de electrician poate deveni o cariera, mai ales daca esti o persoana indemanatica. Poti avea firma ta proprie (cu autorizare de la o institutie specializata) sau poti fi angajat al unei firme. Fie ca esti tanar absolvent de liceu sau ai varsta medie, aflat in cautarea unei calificari profesionale in vremuri tulburi de pandemie, te poti gandi la o reorientare profesionala. Statisticile arata ca, pana in anul 2024, numarul locurilor de munca in meseria de electrician va creste cu 14%. Ti-ai pierdut vechiul loc de munca? Meseria iti da siguranta zilei de maine si iti pune painea pe masa. Totul e sa ai de la cine sa o inveti.

Poti incepe un curs de calificare in meserie la Scoala EUROTRAINING (). Inca din 2006, scoala EUROTRAING ofera peste 40 de cursuri de formare profesionala, recunoscute si certificate la nivel national si european, in Timisoara, Arad, Oradea, Satu Mare si Baia Mare. Vrei sa pleci in strainatate, in cautarea unui loc de munca? Iti vei adauga cateva sute de euro la salariu datorita recunoasterii calificarii profesionale printr-o diploma valabila in Uniunea Europeana. Pentru ca traim vremuri diferite, inscrierea la cursurile scolii EUROTRAINING se poate face on-line, dar inveti teoretic si aplici practic. Partea teoretica este o treime din durata cursului si poti opta pentru varianta on-line. Partea practica, ce reprezinta restul de doua treimi, se desfasoara in ateliere specializate, cu care scoala are contracte de colaborare sau la locul de munca. Te poti califica sau avansa in meseria aleasa.

Taxa pentru curs o poti achita, chiar si, in rate. Renunta la vicii o saptamana din luna si iti vei achita cursul. Investeste in tine pentru a-ti asigura un castig decent. Nu mai amana. Vei fi mai multumit si mai fericit. Scoala EUROTRAINING are si o lista cu locuri de munca disponibile, fiind permanent in contact cu agentii economici care solicita angajati, chiar si practicanti. Hai la scoala!

Pe langa cursul de electrician, sucursalele Scolii Eurotraining din Timisoara, Arad, Oradea, Satu Mare si Baia Mare, va pun la dispozitie un portofoliu de peste 40 de cursuri de calificare sau specializare. Dintre acestea, putem aminti: curs instalator, curs dulgher-tamplar, curs lucrator finisor pentru constructii, curs bucatar, curs cofetar sau curs brutar-patiser, curs barman, curs ospatar, curs administrator de condominii, curs lucrator in comert, etc. În funcție de orașul în care locuiți, vă puteți adresa unei sucursale a Școlii Eurotraining, intrând pe site.