Timisoara

Eu...Tu...Noi...Voi?

EU...TU...NOI...VOI? SPECTACOL al TRUPEI DE TEATRU a COMPANIEI D’ARTE

Detalii spectacol

Telefon
0720762073, 0723297456, 0766413937
Categorie
Spectacole
Modificat
acum 3 ani si 1 luna
Apartine de
Compania D'arte
Vizualizari
928

Reprezentari

DataOraLocatie
Duminica 12 iulie 201520:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare spectacol

Un spectacol contemporan, format din piese de teatru scurt. Orice spectacol teatral e o oglinda intoarsa catre spectator. Te invitam sa vii sa privesti, sa asculti si sa te intrebi: ce-as face eu in situatia asta? Te recunosti in omul care viseaza si incerca sa materializeze libertatea de a fi el insusi, intreg, intr-o alta lume a promisiunilor unei vieti perfecte, in timp ce ramane blocat intr-un spatiu inert si intr-o traire repetitiva, vesnic prizonier al propriilor dorinte neimplinite, devenind scopul propriei vieti retrairea periodica a unui mecanism dureros de neatingere a libertatii.

Sau poate iti trezeste ganduri si senzatii cunoscute intalnirea cu autoritatea manipulatoare, abuziva si agresiva sau cu omul obligat de conjunctura vietii sa devina o rotita amorfa intr-un lant al opresiunii colective in care individualitatea nu este auzita si vazuta si trebuie supusa pana la anihilarea propriilor opinii. Sau poate te vei gandi ce ai face daca ai fi pus in situatia de a te intalni pe neasteptate cu moartea.

Sau te vei bucura de conexiunea cu un cuplu proaspat indragostit sau vei recunoaste metehnele propriului partener de cuplu. Sau vei trece prin nevoia evadarii in imaginar si impactul intoarcerii in realitate. Sau ... poate te vei uita cu placere la intamplarile vietii cum se aseaza sub ochii tai, iar tu ramai un spectator bine ancorat in propria viata, asezat confortabil in fata unei scene cu intamplari de viata posibile dar straine de tine insuti.

Filtre spectacol

Tip spectacol: Teatru