Timisoara

Anunt Diamant Euroinstal - Simion Barnutiu

Euroinstal Timisoara - instalatii sanitare, centrale termice, cazane lemne
https://euro-instal.ro

Expozitie de specii rare de plante din vestul Romaniei la Muzeul din Varset

Detalii stire

Categorie
Stiri Cultura
Modificat
acum 9 ani si 6 luni
Vizualizari
1448

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Zone naturale protejate, orhidee salbatice si alte specii rare de plante din vestul Romaniei la Muzeul din Varset

Sectia de Stiintele Naturii a Muzeului Banatului Timisoara verniseaza la Muzeul Municipal din Varset – Serbia, expozitia fotografica “Zone naturale protejate din vestul Romaniei”.
Evenimentul va avea loc vineri, 6 martie 2015, ora 12 (ora Serbiei).

Autorul expozitiei, dr. Sretco Milanovici, biolog – muzeograf la Sectia de Stiintele Naturii a Muzeului Banatului Timisoara, va completa acest eveniment cu o prezentare despre orhidee salbatice si plante foarte rare si periclitate din zone naturale protejate (parcuri nationale si naturale), din vestul Romaniei.

Prezentarea are ca scop expunerea starii actuale a speciilor de plante rare (majoritatea amenintate cu diparitia), diversitatii habitatelor naturale in care cresc acestea si a amenintarilor, din ce in ce mai severe, la adresa lor.

Mesajul prezentarii si a expozitiei, in sine, este unul foarte clar: necesitatea imperativa de protectie si conservare a patrimoniului natural comun, aflat in linie ireversibila de disparitie”, transmite dr Stretco Milanovici.

In deschiderea evenimentului va lua cuvantul doamna Svetlana Jančić, director al Muzeului Municipal din Varset, in prezenta domnului Claudiu Ilas, managerul Muzeului Banatului Timisoara si a domnului dr. Andrei M-Kiss, seful Sectiei de Stiintele Naturii.

Expozitia poate fi vizitata pana in 31 martie 2015.

Anunt Diamant Bahuczki Peter - fotograf botez

Sunt Peter Bahuczki - 0723.079.866 - fotograf botez, cununie, evenimente sportive, petreceri, team building, serbari scolare si gradinite, evenimente de afaceri, expozitii si targuri din Timisoara. Predarea pozelor in maxim 48 de ore. Ofer factura pentru serviciile oferite.
https://www.bahuczki.ro/peter-bahuczki-fotograf-botez/