Timisoara

Anunt Diamant Salsa Rebels

Salsa Rebels Timisoara ofer cursuri de salsa, bachata, kizomba si cha cha.
https://salsarebels.ro

Faber

Detalii centru cultural/ONG

Adresa
Timisoara, Splaiul Penes Curcanul, nr. 4-5
Telefon
0745590376
Social links
Categorie
Centre Culturale
Modificat
acum 1 an si 2 luni
Vizualizari
363

Voteaza & Distribuie

Prezentare centru cultural/ONG

FABER este un centru cultural independent, fondat de un grup de antreprenori timișoreni din domeniile arhitectură, IT și social-cultural. Încrederea în potențialul Timișoarei și dorința de a contribui la consolidarea industriei creative din oraș i-au adus împreună, în 2017, când au decis achiziționarea halei industriale din complexul AZUR și transformarea ei în clădirea FABER .

Numele Faber își are originea în conceptul filozofic ”Homo Faber” - omul creator - o idee propusă de Hannah Arendt și Max Scheler, care descrie omul capabil de a schimba mediul înconjurător prin intermediul uneltelor. FABER este locul în care orice talent cu un vis sau un plan găsește aici infrastructura, modul de lucru și comunitatea care să-l ajute să dezvolte ce și-a imaginat. Un loc al inspirației și al făcutului.
Din 2020, de la inaugurarea clădirii, echipa FABER a devenit și un creator de conținuturi socio-culturale, vizuale, experimentale, artistice și muzicale. Principalele linii de program FABER - design și muzică sunt curatoriate de Martina Muzi, designer și profesor de design și Florin Unguraș, co-fondator al festivalului TMBase.

În 2023, anul Timișoara - Capitală Europeană a Culturii, FABER este un spațiu de referință pentru o serie de evenimente din cadrul agendei culturale. În parteneriat cu Universitatea Politehnică Timișoara, FABER semnează programul Bright Cityscapes, ale cărui diverse manifestări - expoziții, conferințe, petreceri vor avea loc în spațiul FABER, de-a lungul întregului an.

Filtre centru cultural/ONG

Zone din Timisoara: Dorobantilor

Anunt Diamant Alexandru Mușătoiu Cabinet de Avocat

Alexandru Mușătoiu Cabinet de Avocat Timișoara - Alexandru Mușătoiu este membru al Baroului Timiș. Cabinetul de avocat a fost fondat în anul 2006, poziționându-se în segmentul cu cei mai buni și serioși avocați din Timișoara.
https://musatoiu.com