Timisoara

Farmacia Arta - Strada Stiintei

Detalii farmacie

Adresa
Timisoara, Strada Stiintei, bl. D 41/B
Telefon
0371474785
Categorie
Farmacii
Modificat
acum 3 ani si 7 luni
Vizualizari
4841

Voteaza & Distribuie

Prezentare farmacie

Farmacia Arta Timisoara - Strada Stiintei

Farmaciile Arta au inaugurat anul trecut (2014) o noua locatie farmaceutica in orasul Timisoara - Strada Stiintei bl. D 41/B, zona Piata Aurora. Farmacia se regaseste in zona pietonala, cu acces usor, in apropierea sediului Bancii Reiffeisen. Farmacia va ofera gama completa de produse farmaceutice, produse farmacetitice pe baza de reteta compensata sau gratuita, pana la produse farmaceutice fara prescriptie medicala, parafarmaceutice, tehnico-medicale, dermato-cosmetice, suplimnete si vitamine, produse BIO, etc.

Farmacia ARTA ofera clientilor sai accesul la un sistem de fidelizare pe baza Cardului de Fidelitate.
Cardul de fidelitate se emite in baza unui formular tip, in cadrul farmaciei si ofera beneficii clare precum: 5% REDUCERE la produsele farmaceutice si non-farma achizitionate, precum si 15% REDUCERE la diferenta de plata a RETETELOR COMPENSATE!

Mai mult, clientii fideli pot accesa produse lunare cu reduceri intre 30%- 50%, pot beneficia de produse cu COPLATA ZERO la foarte multe produse, in baza retelor complesate si/sau gratuite. Va asteptam cu drag sa ne vizitati sa ne cunoastem mai bine. Veti regasii aici personal dedicat pentru consiliere dedicata pe partea dermato-cosmeticelor, cosmeticelor si suplimente&vitamine.

Orar farmacie

Luni - Vineri: 8:00 - 21:00
Sambata: 8:00 - 20:00
Duminica: 8:00 - 18:00

Filtre farmacie

Facilitati: Card de fidelitate, Plata cu cardul, Retete compensate
Program extra: Sambata, Duminica
Localitate: Timisoara
Zone din Timisoara: Calea Sagului