Timisoara

Global Language

Detalii organizator cursuri

Adresa
Timisoara, Bulevardul Eroilor de la Tisa, nr. 35, et. 1
Telefon
0742657242
Social links
Categorie
Organizatori cursuri
Modificat
acum 2 luni si 3 saptamani
Vizualizari
1303

Voteaza & Distribuie

Prezentare organizator cursuri

Centrul Global Language Timisoara

A fost infiintat datorita pasiunii si dorintei de a aduce ceva nou pe piata serviciilor de formare si specilizare in domeniul limbilor straine si anume servicii de calitate la preturi accesibile. Pentru a ne atinge scopul am creat un mediu sigur si profesionist, in care oricine isi poate gasi un refugiu pentru relaxare, socializare si desigur, locul unde invatarea reprezinta o deprindere acumulata, utila pentru tot restul vietii.

La Centrul Educational Global Language lucreaza o echipa care promoveaza un concept diferit – acela al facilitarii accesului la educatie cu ajutorul tehnologiei. Credem in inovatie, de aceea aducem pe piata cel mai modern centru de limbi straine dotat la standarde europene, intr-o zona centrala si accesibila. Toate salile de curs sunt dotate cu cate un display interactiv cu touch screen, iar fiecare cursant beneficiaza de cate o tableta ce va fi utilizata pentru diferite testari, jocuri interactive, acces la internet, etc.

Te invitam sa descoperi alaturi de noi placerea de a comunica, a intelege, a scrie si a citi corect, usor si rapid intr-o limba straina, ceea ce iti va deschide mereu alte si alte posibilitati! Iti oferim mai mult decat simple cursuri/meditatii; iti punem la dispozitie metodele, profesorii si materialele necesare care sa te ajute sa stapanesti si sa comunici fara ezitare in orice limba straina, toate adunate in cadrul unor intalniri interactive si dinamice care iti vor face o reala placere!

Orar organizator cursuri

Luni - Vineri: 10:00 - 18:00