Timisoara

GoJump

GoJump

Detalii club sportiv

Adresa
Timisoara
Telefon
0773787553
Social links
Categorie
Cluburi sportive
Modificat
acum 3 ani si 10 luni
Vizualizari
1728

Voteaza & Distribuie

Prezentare club sportiv

GoJump Timisoara

TPCS este un club sportiv acreditat care este dedicat dezvoltarii parasutismului ca sport in Romania si toata lumea este bine venita. Toti parasutistii care doresc sa sara in cadru organizatiei noastre trebuie sa devina membrii si sa plateasca o contributie pentru a facilita buna desfasurarea a activitatii clubului. Suntem afiliati Asociatiei de Parasutisti din Statele Unite, oferim cursuri recunoscute international sub sistemul USPA si eliberam licente USPA. Oferim cursuri in majoritatea sfarsiturilor de saptamana in lunile de vara. Ne gasiti pe aerodromul: Siria (langa Arad si Timisoara)

Salturi in tandem
Un mod popular si rapid de a face cunostinta cu sportul.
Incepi prin a sari legat de un instructor dupa care continui "cursul la deschidere automata" sau "cursul de cadere libera accelerata".

Curs la deschidere automata

Un mod foarte usor si popular de a invata sa sari cu parasuta. Incepi cu o parasuta care se deschide automat si progresezi la caderi libere de scurta durata, dupa un timp poti trece la caderi libere mai lungi si exercitii in aer. Dupa aproximativ 40 de salturi poti sari impreuna cu prietenii tai si ti se emite de catre USPA o licienta de parasutist categoria "A", recunoscuta international.

Curs de cadere libera accelerata

Modalitatea "de aur" pentru a invata parasutism.Incepi cu caderea libera asistat de doi instructori, dupa care foarte rapid progresezi catre "exercitii in cadere libera" iar dupa aproximativ 7 salturi poti sari impreuna cu prietenii tai si ti se emite de catre USPA o licienta de parasutist categoria "A", recunoscuta international.