Timisoara

Gradinita Fluturasul Bobita

Gradinita Fluturasul Bobita

Detalii gradinita/club

Adresa
Timișoara, Strada Hebe, nr. 54
Telefon
0356410039
Social links
Categorie
Gradinite
Modificat
acum 1 luna si 2 saptamani
Vizualizari
8817

Voteaza & Distribuie

Prezentare gradinita/club

Gradinita Fluturasul Bobita Timisoara

La Gradinita Fluturasul Bobita din Timisoara veti descoperi un centru educational de calitate deoarece el reprezinta pentru noi un proiect de suflet, in continua dezvoltare, in care dragostea si pasiunea pentru cresterea si educarea copiilor se imbina cu priceperea si profesionalismul oamenilor. Echipa de lucru a Gradinitei "Fluturaşul Bobiţă" este formata din cadre didactice tinere si dedicate intru totul misiunii lor, excelenti indrumatori, cu o pregatire si un devotament de exceptie, buni formatori de caractere si descoperitori de talente. Colectivul Gradinitei "Fluturaşul Bobiţă" este atent selectionat si foloseste cele mai bune metode de predare-invatare, imbinand perfect metodele traditionale (prin jocuri) cu cele moderne (calculatorul).

La Gradinita "Fluturaşul Bobiţă" suntem preocupati in permamenta sa asiguram copiilor Dvs. bazele solide ale unei formari complete si durabile. Noi intelegem pe deplin faptul ca procesul instructiv-educativ presupune atat transmiterea de noi cunostinte copilului Dvs. dar si incurajarea afirmarii de sine, a exprimarii ideilor si exersarea capacitatilor proprii, fiecare copil invatand intr-un mod aparte si avand nevoi de cunoastere diferite.

De asemenea, punand la dispozitie un mediu stimulativ, angrenăm copii in activitaţi de joc si in sarcini didactice menite să stimuleze capacitaţile de comunicare si relaţionare, de control, increderea in sine, echilibrul psihic, simţul ordinii şi frumosului. Gradiniţa "Fluturaşul Bobiţă" respecta toate etapele formarii si dezvoltarii copiilor Dvs. ca indivizi, oferindu-le la sfarsitul ciclului prescolar baza educativa necesara inceperii invatatmantului primar.

Desfasurarea activitatilor cuprinse in programa nationala a Ministerului Educatiei pentru varsta prescolara:
 • Activitati de educarea limbajului
 • Activitati matematice
 • Activitati de cunoasterea mediului
 • Educatie pentru societate
 • Activitati practice
 • Activitati plastice
 • Activitati muzicale
 • Educatie fizica.

Activitati optionale:

 • Limba Engleza, Germana, Franceza, Italiana si Sârbă, Sah, Tenis, Inot, Patinaj, Ski, Origami, Modelaj, Mind Lab, Gimnastica, Evaluare psihologica si alte activitati in functie de varsta copilului.
 • Organizarea de serbari în functie de evenimentele importante ale anului, in gradinita sau alte locatii: In asteptarea lui Mos Craciun, Vine Iepurasul de Paste, Ziua Mamei, Serbarea de sfarsit de An Scolar.
 • Organizarea si vizionarea de spectacole de teatru în gradinita.
 • Vizite la muzee si alte obiective culturale în functie de temele studiate si varsta copiilor.
 • Organizarea zilelor de nastere si onomastice ale copiilor în gradinita.

Gradinita urmareste:

- asigurarea unui climat de educare si dezvoltare adecvat copiilor Dvs. precum si asigurarea securitatii si sigurantei in gradinita.
- formarea bazei educationale necesara copiilor pentru inceperea invatamantului primar.
- realizarea unui parteneriat eficient intre familie si gradinita.
- permanenta dezvoltare si modernizare a spatiului, a bazei materiale si informationale.

Orar gradinita/club

Luni - Vineri: 8:00 - 18:00