Timisoara

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro

Hotel Continental

Detalii hotel

Adresa
Timișoara, Bulevardul Revolutiei din 1989, nr. 5
Telefon
0256494144, 0256302200
Social links
Categorie
Hoteluri
Modificat
acum 1 an si 2 luni
Vizualizari
10171

Voteaza & Distribuie

Prezentare hotel

Hotel Continental Timisoara

Amplasat în inima oraşului vechi, chiar lângă Parcul Civic, Hotel Continental din Timisoara cunoscut acum cu numele de North Star Continental Resort Timișoara este ideal pentru călătoriile de business. La începutul anilor '70, hotelul a fost o minunăție pentru locuitorii orașului din perspectiva tehnologiei cu care a fost construit, stilul arhitectonic al structurii încadrându-se în sferele raționalismului funcțional.

Cele 164 de camere primitoare și confortabile, 3 restaurante cu specific internațional și românesc, Centrul de conferințe ultra-modern (cu traduceri în căşti, video şi teleconferinţe prin internet broadband), Terasa Miami cu piscină de exterior, Lobby Barul, noul salon de înfrumusețare și întreținere corporală - Continental Beauty, Night Clubul Galaxy, Centrul de forță și fitness, Hertz Rent a Car și Casinoul Valoro fac din North Star Continental Resort Timișoara un oraș-în-oraș

Orar hotel

Luni - Duminica: 0:00 - 24:00

Anunt Diamant Euroinstal - Sever Bocu

Euroinstal Timisoara - instalatii sanitare, centrale termice
https://euro-instal.ro