Timisoara

Anunt Platina Hotel Arta

Hotel Arta din Timisoara este situat pe Calea Lugojului la 4 km de aeroportul Traian Vuia si 4 km fata de centrul orasului. Oferim cazare la preturi foarte avantajoase grupurilor.

Hotel Lido

Hotel Lido Timisoara

Detalii hotel

Adresa
Timișoara, Bulevardul Doctor Iosif Bulbuca, nr. 20
Telefon
0256407373
Social links
Categorie
Hoteluri
Modificat
acum 10 luni si 2 saptamani
Vizualizari
9544

Voteaza & Distribuie

Prezentare hotel

Hotel Lido din Timisoara

Este un minunat loc de cazare in imediata vecinatate a centrului Timisoarei. Hotelul nostru, desi este foarte aproape de centrul orasului ofera clientilor parcare gratuita (monitorizata cu camere) interiorul, dotarile si salile de conferinta fiind echipate elegant, modern si bine tehnologizate. Hotel Lido dispune de 60 de camere avand o capacitate de 144 locuri de cazare punand la dispozitia clientilor camere single, camere duble, garsoniere si apartamente precum si camere pentru persoanele cu dizabilitati. Dotarile camerelor sunt la parametrii maximi, fiecare camera avand acces la internet wireless si prin cablu, TV, minibar, safe si aer conditionat.

Restaurantul Lido din cadrul Hotel Lido ofera o atmosfera unica si relaxanta iar calitatea serviciilor de masa este asigurata de un Maestru International in Arta Culinara, specializat in bucataria mediteraneeana, asiatica, romaneasca si internationala

Orar hotel

Luni - Duminica: 0:00 - 24:00

Filtre hotel

Localitate: Timisoara
Numar stele: 4 stele
Program extra: Sambata, Duminica, Non stop
Zone din Timisoara: Soarelui
Facilitati: Bar, Internet, Mic dejun, Parcare, Restaurant, Sala conferinta, Sala nunta, Terasa, Wi-Fi

Anunt Diamant Euroinstal - Bulevardul Liviu Rebreanu

Euroinstal Timisoara - Bulevardul Liviu Rebreanu
https://euro-instal.ro