Timisoara

Hotel Novera

Hotel Novera Timisoara

Detalii hotel

Adresa
Timișoara, Aleea F. C. Ripensia, nr. 29 A
Telefon
0256466156, 0256466157, 0356467480
Fax
0256466170
Categorie
Hoteluri
Modificat
acum 3 saptamani si 23 ore
Vizualizari
2819

Voteaza & Distribuie

Prezentare hotel

Hotel Novera Timisoara

A fost inaugurat in august 2009, cand am taiat panglica de inaugurare, suntem pregatiti sa intampinam cele mai rafinate dintre gusturi, indiferent ce drum va poarta in orasul nostru, fie el de afaceri sau de agrement. Locatia hotelului nu este intamplatoare. Ne aflam pe strada Ripensia, numele primului club profesionist de fotbal din Romania, infiintat in 1928. In imediata vecinatate a hotelului se afla “Dan Paltinisanu”, stadionul echipei Poli Timisoara. Arena este inconjurata de parcuri si stranduri.

La doi pasi, fata in fata, se afla Sala Sporturilor Constantin Jude (Olimpia) si Centrul Regional de Afaceri Timisoara. Universitatea de Vest se afla la o distanta confortabila, la fel ca si animatul Complex Studentesc.
Centrul orasului il puteti atinge intr-o plimbare relaxata de 15-20 de minute sau, cu masina, in 5 minute. Taxiurile sunt ieftine in orasul nostru, iar personalul receptiei va fi intotdeuna amabil sa va cheme unul la orice ora.

Bine conectat la arterele mari ale orasului, fata de melanjul urban de sport, afaceri, cultura si relaxare in care se afla, pentru interior, hotelul propune un contrast unitar si elegant. Pasind pe marmura din holul receptiei, veti simti lumina calda a candelabrelor de Murano, poate veti observa decorurile toscane sau nu, dar cu siguranta veti stii ca va aflati intr-un loc ce ofera intimitate si odihna.

Pentru oricare dintre cele 23 de camere ati opta, veti aprecia generozitatea spatiilor si cromatica chibzuita. Desi intregul interior se simte si este nou, nu veti intalni mobilier din prefabricate. Lemnul natur da o nota solida de clasic, iar fiecare detaliu a fost gandit sa va rasfete prin ambianta, calitate si functionalitate.

Orar hotel

Luni - Duminica: 0:00 - 24:00

Filtre hotel

Numar stele: 4 stele
Facilitati: Bar, Mic dejun, Parcare, Plata cu cardul, Restaurant, Sala conferinta, Servicii de curatenie, Transport aeroport, Wi-Fi
Localitate: Timisoara
Zone din Timisoara: Stadion