Timisoara

Anunt Diamant Timisoreni.ro - publicitate online

Oferim publicitatea online prin intermediul site-urilor: timisoreni.ro, ​bucuresteni.ro, ​aradeni.ro, ​roportal.ro, ​clujeni.com, ​ghid-constructii.ro etc, medicina-umana.ro si constanteni.ro suport clientului pentru o promovare de calitatea in mediul online.
https://www.timisoreni.ro/site/publicitate/

Hub700

Detalii centru de afaceri

Adresa
Timisoara, Strada Gheorghe Dima, nr. 1
Telefon
0743214033
Social links
Categorie
Centre de afaceri
Modificat
acum 11 luni si 1 saptamana
Vizualizari
837

Voteaza & Distribuie

Prezentare centru de afaceri

Hub700 Timisoara

Clădirea de birouri Hub700 din Timisoara este localizată în centrul districtului de afaceri din oras, dezvoltată în Piața 700, la limita zonei centrului istoric. Clădirea este amplasată la joncțiunea străzilor Gheorghe Lazăr cu Gheorghe Dima. Piața 700 este astăzi zona principală de birouri din Timișoara, incluzând City Business Center, clădiri speculative de clasa A și B, funcții administrative etc.

Accesul este extrem de facil, zona fiind bine conectată cu restul orașului prin bulevarde principale. Transportul public include linii de autobuz și tramvai cu stații localizate în imediata vecinătate a clădirii. Clădirea urmează să fie disponibilă pentru închiriere începând cu Februarie 2018.

Filtre centru de afaceri

Zone din Timisoara: Cetate

Anunt Diamant Alexandru Mușătoiu Cabinet de Avocat

Alexandru Mușătoiu Cabinet de Avocat Timișoara - Alexandru Mușătoiu este membru al Baroului Timiș. Cabinetul de avocat a fost fondat în anul 2006, poziționându-se în segmentul cu cei mai buni și serioși avocați din Timișoara.
https://musatoiu.com