Timisoara

Ia cu tine distractia la scoala

Detalii promotie

Categorie
Promotii
Modificat
acum 8 ani si 6 luni
Apartine de
Iulius Town
Vizualizari
893

Voteaza & Distribuie

Prezentare promotie

ȘCOALA ÎNCEPE CU MULTE PREMII LA IULIUS MALL TIMIŞOARA
Pentru ca noul an şcolar să înceapă cu bine, ghiozdanele trebuie să fie puse la punct și temele de vacanță finalizate. Prima zi de şcoală nu înseamnă că jocurile sunt lăsate deoparte, iar la Iulius Mall Timişoara „iei distracţia cu tine la şcoală”.

Pentru a putea câştiga unul dintre sutele de premii ale campaniei „IA CU TINE DISTRACȚIA LA ȘCOALĂ!”, care se desfăşoară în perioada 4 septembrie – 20 septembrie, clienţii Iulius Mall Timişoara sunt invitaţi să cumpere de minim 100 de lei şi să completeze taloanele de participare la tombolă. În fiecare zi, prin tragere la sorți, se pot câştiga 1 ghiozdan cu rechizite şi 3 vouchere la magazinul Noriel. În plus, în fiecare zi, primii 100 de clienţi primesc câte o băutură răcoritoare.

Finalul campaniei „IA CU TINE DISTRACȚIA LA ȘCOALĂ!” vine cu alte premii tentante. Pentru lecţii, dar şi pentru distracţie în pauzele de relaxare, un laptop Lenovo G50 cu geantă şi CD cu licenţă Windows este o variantă perfectă. Cele trei console Xbox One vor fi cu siguranţă pe gustul oricărui pasionat de jocuri. Marile premii vor fi extrase în 20 septembrie 2015, la ora 17.00.

Suprizele frumoase oferite de Iulius Mall Timișoara nu se opresc aici. Ele continuă și pe pagina de Facebook, unde se vor ivi noi ocazii de a câștiga premiiinteresante.