Timisoara

Anunt Diamant Alexandru Mușătoiu Cabinet de Avocat

Alexandru Mușătoiu Cabinet de Avocat Timișoara - Alexandru Mușătoiu este membru al Baroului Timiș. Cabinetul de avocat a fost fondat în anul 2006, poziționându-se în segmentul cu cei mai buni și serioși avocați din Timișoara.
https://musatoiu.com

INCUBOXX

Incubox

Detalii centru de afaceri

Adresa
Timisoara, Calea Circumvalatiunii, nr. 2-4 (pasaj Jiul)
Social links
Categorie
Centre de afaceri
Modificat
acum 4 ani si 3 saptamani
Vizualizari
9176

Voteaza & Distribuie

Prezentare centru de afaceri

INCUBOXX - Infrastructură Regională de Afaceri și Inovare în sectorul IT&C este cel mai mare incubator de afaceri din acest domeniu în România.

Scopul acestuia este de a oferi startup-urilor și antreprenorilor toate resursele necesare pentru a crește și a crea noi locuri de muncă.

INCUBOXX oferă:

Spații pentru birouri.
Structura noastră dispune de 54 de spații pentru birouri ce pot acomoda companii de la 1 până la 49 de angajați, iar prețurile sunt cele mai competitive de pe piață.
De asemenea, firmele din INCUBOXX beneficiază și de alte facilități precum evenimente și întâlniri organizate special pentru ele, acces gratuit la săli de ședință și imprimante.

Spații pentru evenimente.
În incinta INCUBOXX sunt amenajate 1 sală de conferințe de 200 de locuri și săli de seminar de 30 de locuri fiecare, dotate cu cele mai moderne facilități ce permit organizarea unor evenimente cu adevărat profesioniste și speciale.

Evenimente antreprenoriat și IT&C.
Organizăm constant diferite traininguri, seminarii, conferințe sau meetup-uri în domenii legate de antreprenoriat și IT&C. Dacă vrei să înveți, la noi mereu găsești ceva nou.

Orar centru de afaceri

Luni - Vineri: 9:00 - 18:00

Filtre centru de afaceri

Zone din Timisoara: Cetate

Anunt Diamant Medissa Vita

Medissa Vita Timisoara - Biorezonanta - Nutritie - Aromaterapie - Terapia cu plante - Cristaloterapie - Bioenergoterapie - Terapia Bowen - Terapii Access - Theta Healing - Cromoterapie - Remedii florale Bach - Terapia vibrationala Rife - Oncoterapie

https://nutritie-biorezonanta.ro