Timisoara

Anunt Platina Impero

Impero - mobila in Timisoara - biblioteci, birouri, canapele, coltare extensibile, comode TV, cuiere, dulapuri, mobila bucatarie, mobila living, saltele.

Insidecor

Insidecor

Detalii firma

Adresa
Timisoara, Strada Ion Ionescu de la Brad, nr. 1
Telefon
0726392537
Social links
Categorie
Firme mobila
Modificat
acum 1 an si 6 zile
Vizualizari
5833

Voteaza & Distribuie

Prezentare firma

Insidecor din Timisoara

Insidecor creeaza doar mobilier la comanda plasand in centrul activitatii sale clientul si ideea de creatie, diversitate, bun gust. Filosofia Insidecor incearca sa elimine ideea de cliseu si ofera personalitate si identitate proprie fiecarei lucrari. Fiecarui spatiu ii este practic redefinita identitatea. Experienta noastra ne ofera capacitatea de a gasi solutii practice si estetice pentru orice spatiu.

Insidecor realizeaza toate tipurile de mobilier pentru interior (mobilier de bucatarie, dormitor, dressing, birou, living, spatii comerciale etc.) si din orice tip de material, de la PAL si MDF, pana la lemn, folosind accesorii de calitate tocmai pentru a intregi rezistenta, calitatea si esteticul mobilierului. Se utilizeaza canturi ABS tot in sensul de a conferi rezistenta si aspect convingator.

Orar firma

Luni - Vineri: 9:00 - 18:00
Sambata: 9:00 - 14:00

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro