Timisoara

Anunt Diamant Medissa Vita

Medissa Vita Timisoara - Biorezonanta - Nutritie - Aromaterapie - Terapia cu plante - Cristaloterapie - Bioenergoterapie - Terapia Bowen - Terapii Access - Theta Healing - Cromoterapie - Remedii florale Bach - Terapia vibrationala Rife - Oncoterapie

https://nutritie-biorezonanta.ro

Ioan Garboni

Ioan Garboni

Detalii politician

Adresa
Timișoara
Categorie
Politicieni
Modificat
acum 4 ani si 9 luni
Vizualizari
1563

Voteaza & Distribuie

Prezentare politician

Ioan Gârboni - candidat independent pentru functia de primar al orasului Timisoara

De ce candidez
Statutul Timisoarei, la nivel national, a decazut din cauza unei administratii locale închise si inerte. Este motivul pentru care, treptat, orasul risca sa iasa de pe orbita dezvoltarii urbane, si devine un oras periferic.
În timp ce localitati mai mici beneficiaza de resurse imense, Timisoara este subfinantata. Cladirile istorice ale Sibiului sunt renovate; ale Timisoarei sunt cazute în nepasare. Cluj-Napoca are în acest moment un fenomen cultural peste Timisoara.
Politicienii locali au pierdut autonomia guvernarii locale, care a fost o caracteristica a Timisoarei în ultimii 22 de ani.
Orasul a devenit dependent de miscarile politice de la Bucuresti si risca sa sucombe în fata tavalugului partidelor politice conduse de miticii din Obor. Interesele timisorenilor nu sunt respectate.
Manelismul a fost adus în centrul orasului. Nu mai regasesc aerul boem si occidental al Timisoarei de alta data.
Candidez pentru a restabili valorile: centrul trebuie sa fie centru, iar periferia periferie.
Candidez pentru a reduce cheltuielile de întretinere ale cetatenilor si taxele locale printr-o administratie eficienta, orientata catre oameni.
Candidez pentru a face din Timisoara al doilea oras al tarii, din punct de vedere economic, si primul oras, din punct de vedere cultural.
Candidez pentru a reînvia spiritul independent al timisorenilor si autonomia guvernarii locale si pentru a promova Timisoara ca model de comunitate urbana la nivel national.
Candidez pentru ca numai un om al Timisoarei, un independent poate rezolva aceste probleme.

Lucreaza la

Filtre politician

An: 2012
Functie: Primar

Anunt Diamant Claudia Nastacă

Claudia Nastacă - organizator de cursuri din Timisoara pentru copii, ateliere pentru copii