Timisoara

Iulius Mall Timisoara rasplateste dragostea cu un sejur in Venetia

Iulius Mall Timisoara rasplateste dragostea cu un sejur in Venetia

Detalii anunt

Categorie
Anunturi vanzari diverse
Modificat
acum 3 ani si 3 luni
Apartine de
Iulius Town
Vizualizari
1530

Voteaza & Distribuie

Prezentare anunt

Iulius Mall Timisoara rasplateste dragostea cu un sejur in Venetia

Iulius Mall Timişoara îi invită pe îndrăgostiţi să petreacă cea mai romantică zi din an prin concursuri interactive şi în compania artiştilor îndrăgiţi. Dragostea lor va fi răsplătită cu nenumărate premii, iar un cuplu va câştiga un sejur într-o locaţie fascinantă: Veneţia.

Luna iubirii debutează la Iulius Mall cu nenumărate surprize pentru îndrăgostiţi. Zilnic, în perioada 1 - 14 februarie 2013, primii 100 de clienţi care fac cumpărături de minimum 100 de lei vor primi băuturi răcoritoare. Marele câştigător, care va fi desemnat prin tragere la sorţi, de Valentine’s Day, la ora 20.00, îi va putea oferi perechii sale un sejur de vis în Veneţia. Timp de trei zile, două persoane se vor răsfăţa cu serviciile oferite la un hotel de trei stele, transportul cu avionul fiind inclus.

Pe 14 februarie, sentimentele vor invada Iulius Mall. Tinerii îndrăgostiţi vor putea participa la „Triatlonul Dragostei”, un concurs cu trei probe de foc care să ofere participanţilor posibilitatea de a-şi demontra iubirea. În plus, cele mai hotărâte cupluri îşi vor uni destinele prin căsătorii pentru o zi. Atmosfera romantică din Iulius Mall va fi completată cu un concert Dj Project şi Adela.

Şi cei care preferă să-şi arate dragostea navigând pe Internet vor fi răsplătiţi de Iulius Mall. În perioada 1 – 14 februarie, fanii de pe pagina de Facebook a Iulius Mall care decorează o felicitare de Valentine’s intră în competiţia sentimentelor. Zilnic, primii 5 participanţi care adună cele mai multe voturi pentru felicitările create vor câştiga vouchere pentru distracţie la clubul Black Box, iar în 14 februarie, vor câştiga în plus şi 3 cine romantice la restaurantul San Marzano.

Filtre anunt

Produse: Diverse