Timisoara

Anunt Diamant CBS Medcom Hospital

CBS Medcom Hospital Timisoara reprezintă un spațiu al medicinei estetice de mâine, care se întâmplă azi, sub ochii noștri. Condițiile oferite, aparatura medicală, dotările excepționale, înalta pregătire profesională a personalului, toate reprezintă garanții pentru cei ...

https://medcom.ro

Knockout Store

Detalii magazin

Adresa
Timisoara, Strada Alexandru Jebeleanu
Telefon
0735652639
Social links
Categorie
Magazine cu echipament sportiv
Modificat
acum 1 an si 1 luna
Vizualizari
3798

Voteaza & Distribuie

Prezentare magazin

Knockout Store Timisoara

Infiintat in 2009 si avand in spate mai mult de 10 de ani de experienta in domeniu Knock Out Store Timisoara va sta la dispozitie cu brand-ul propriu Knockout constand intr-o gama larga de echipemente pentru sporturile de contact. Pasiunea pentru aceste sporturi cat si dorinta de a excela ne determina sa fim rigurosi in fabricarea produselor pentru a va oferi cea mai inlata calitate pastrand totodata preturile la un nivel accesibil oricarui buzunar. In acest scop am decis ca o parte din incasarile Knock Out store sa fie donate pentru a ajuta cercetarile in domenilu articolelor sportive.

Knock Out Store Timisoara este deasemenea reprezentant oficial in Romania a brandurilor: Bad Boy, Phantom MMA, Venum, Adidas, Boxeur des Rues, Everlast, King, Top King,Twins, Yokkao, Leone, Tapout, oferindu-va astfel produsele 100% originale la un raport pret-calitate fara precedent.

Orar magazin

Luni - Vineri: 9:00 - 17:00

Filtre magazin

Tip activitati: Box, Lupte
Zone din Timisoara: Mehala
Tip echipament sportiv: Accesorii sport, Imbracaminte sport, Incaltaminte sport
Cui se adreseaza: Barbati, Copii, Femei

Anunt Diamant Euroinstal - Bulevardul Liviu Rebreanu

Euroinstal Timisoara - Bulevardul Liviu Rebreanu
https://euro-instal.ro