Timisoara

Lansare de carte - "Cu bicicleta prin Corsica", autor Alin Bonţa

Lansare de carte - "Cu bicicleta prin Corsica", autor Alin Bonţa

Detalii stire

Social links
Categorie
Stiri Cultura
Modificat
acum 1 luna si 2 saptamani
Vizualizari
482

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Dragi cicliști! (Cc:călători, iubitori de natură, cititori)

Librăria „Cartea de Nisip” şi Editura Karina vă invită joi, 7 iunie, de la ora 19:00, pe strada Alba Iulia nr. 1, la lansarea în Timişoara a jurnalului de călătorie „Cu bicicleta prin Corsica” de Alin Bonța.

Apărut ca o continuare a cărţii „Cu bicicleta prin Pirinei”, volumul prezintă de această dată minunata şi misterioasa insulă Corsica, văzută din șaua bicicletei. Fermecătorul jurnal de călătorie, bogat ilustrat şi completat de un DVD cu filmele excursiei, vă va arunca într-un vârtej de peripeţii, istorioare, fotografii, sfaturi şi chiar filozofii ieftine de ciclist obosit. Vă propunem – împreună cu autorul - o lectură inedită după care, fără să vă daţi seama, este posibil să vă treziţi în port la Livorno, cu bicicleta în traistă.

Cartea va fi lansată în prezența autorului Alin Bonța și a domnului Lucian Bologa. Vom proiecta filme și fotografii din călătoria în Corsica, și vom sta la povești despre cum arată lumea de pe șaua bicicletei sau cum pasiunea pentru Turul Franței naște aventurieri. Cartea cu autograful autorului va putea fi achiziţionată din librăria Cartea de Nisip. De asemenea, la eveniment veți putea achiziţiona pachetul promoţional cu ambele volume ale seriei: „Cu bicicleta prin Pirinei” și „Cu bicicleta prin Corsica”.

Vă așteptăm cu drag!