Timisoara

Le Monelline

Le Monelline

Detalii restaurant

Adresa
Timisoara, Strada Episcop Augustin Pacha, nr. 5
Telefon
0784270210
Social links
Categorie
Restaurante
Modificat
acum 2 luni si 3 saptamani
Vizualizari
650

Voteaza & Distribuie

Prezentare restaurant

Le Monelline Timisoara

Cine cunoaște gustul pastelor făcute în casa va aprecia cu siguranță calitatea premium a pastelor noastre artizanale. Pasta cu ou proaspătă, frământată din ingrediente simple – faina, ou și multă dragoste, fiartă exact cât trebuie, este pusă în valoare de cele mai potrivite sosuri – clasice sau moderne -, recomandate în cunoștintă de cauză de bucătarul nostru. Promitem arome, texturi și gusturi unice! Incearcă-ne!
Ingrediente Naturale

Nu folosim coloranți alimentari sau amelioratori în niciunul din produsele noastre. Suntem preocupați de sănătatea noastră și a famililor noastre, de aceea suntem foarte atenți la toate ingredientele folosite și vom alege întodeauna calitatea. Un exemplu este Parmigiano Reggiano original, de minim 30 luni, folosit în sosurile noastre. Respectăm alegerile culinare ale clienților noștri, de aceea în meniu am inclus produse vegane, bio sau din făină integrală. Gustul rămăne același: inconfundabil!

Varietate Gourmet

Tortellini, tortelloni, monelline, tagliatelle sau gnocchi … sosuri savuroase: ragù di carne, crema di parmigiano, crema di broccoli, salsa di agrumi, burro e salvia, gorgonzola i nocci, și nu numai … toate sunt o adevărată tratație regală pentru papilele tale gustative. Nu te vei plictisi rapid de pastele noastre deoarece fiecare îți propune o experiență gastronomică unică, ce onorează calitatea și bunul gust.
Savurăm Paste și … Timișoara

Poți să iei masa în restaurantul nostru și să admiri cum se fac pastele de casa, dar dacă dorești să explorezi centrul istoric al orașului îți vom oferi rapid, în doar cateva minute, tot ce ai nevoie: paste savuroase, în ambalaj ecofriendly, to go. Pastele noastre sunt la fel de delicioase, echilibrate, super gustoase fie că sunt savurate pe îndelete sau în ritmul alert al orașului.

Orar restaurant

Luni - Joi: 11:00 - 24:00
Vineri - Duminica: 11:00 - 1:00

Filtre restaurant

Tip: Restaurante
Specific: Italian
Facilitati: Terasa
Localitate: Timisoara
Zone din Timisoara: Cetate
Deschis: Sambata, Duminica