Timisoara

Anunt Diamant Cadouri handmade in Timisoara

Daca esti interesat sa oferi un cadou handmade noi venim in ajutorul tau. Cu o experiemnta de peste 10 ani in conceperea cadourilor handmade personalizate putem oferi plusul de unicat daca ne spui exact ce-ti doresti. Ne focusam pe tipul de cadou ideal pentru persoana care il va primi prin tema, culoare, dimensiune si utilitate.

Lentile de soare Sola ZEISS – 6 straturi antireflex

Detalii anunt

Telefon
0256491603
Pret
90 LEI
Categorie
Anunturi vanzari diverse
Modificat
acum 9 ani si 2 saptamani
Apartine de
Optica Eugen
Vizualizari
620

Voteaza & Distribuie

Prezentare anunt

Caracteristici: Indice: 1.5 Material: Plastic Straturi antireflex: 6 Straturi anti-zgarietura: Mediu Protectie UV Diametru lentila: 65/70 Domeniu de fabricatie sf/cyl: -6sf pana +6sf/ 2cyl Lentilele SOLA  se afla in portofoliul de lentile Carl Zeiss Vision (CZV) si ofera o gama completa de produse la un raport pret/calitate imbatabil. ZEISS este Numarul 1 Mondial si cea mai cunoscută şi puternică marcă optică din lume. Competenta ZEISS se afla in inovatie, in incredere si in orientarea spre client. Clientii care au lentile ZEISS au experienta increderii in noi, iar noi ne aflam langa ei ca un partener care nu face compromisuri la nivelul calitatii. ZEISS sunt lentile de precizie care ofera o vedere perfecta pentru ochiul dumneavoastra. Lentilele ZEISS au fost si raman prima alegere pentru toti purtatorii de ochelari de vedere. Numele ZEISS va ofera garantia unor produse moderne, inovative, de inalta calitate. Produse ZEISS Toate produsele ZEISS corespund celor mai înalte standarde de calitate în categori respectivă. Lentilele ZEISS deţin gravura care reprezintă garanţia calităţii, şi sunt comercializate sub numele mărcii ZEISS. Certificare ZEISS Carl Zeiss Vision deţine certificarea după DIN EN ISO 9001 pentru sistemul managementului calităţii. Carl Zeiss Vision îndeplineşte cerinţele normelor actuale ale DIN EN ISO 9001/2000, pentru producţie, marketing şi dezvoltare. Toate produsele Carl Zeiss Vision sunt marcate cu semnul CE şi sunt conforme regulilor impuse de EMDD (European Medical Devices Directive) 93/42/EEC referitoare la dispozitivele medicale clasa I.

Anunt Gold Playstation 4

Vand Playstation 4 + 1 joc pe disc Rainbow six Siege si 10 jocuri full pe hardul consolei. Jocul Steep s-a vandut separat. Consola nu este modata. Are ultimul soft instalat. Se ofera proba la mine acasa! Nu sunt interesat de schimburi. Pret 900 lei negociabil.