Timisoara

Anunt Platina Clinica de oftalmologie Dr. Berghian

Clinica de oftalmologie Dr. Berghian - tel. 0356.808.440 - Accesorii, Chirurgie cu laser, Control oftalmologic, Lentile, Lentile de contact, Ochelari de soare, Ochelari de vedere, Rame ochelari, Tratamente

Optica Eugen

Detalii cabinet oftalmologic

Adresa
Timișoara, Bulevardul General Ion Dragalina, nr. 19
Telefon
0256491603
Social links
Categorie
Cabinete oftalmologie / magazine optica medicala
Modificat
acum 1 an si 1 luna
Vizualizari
15020

Voteaza & Distribuie

Prezentare cabinet oftalmologic

Optica Eugen Timisoara - lentile, ochelari de vedere, lentile de contact, ochelari de soare, consultatii, tratamente.

Magazinul nostru de optica medicala este primul atelier de ochelari, lupe si binocluri din (zona Iosefin) Timisoara de pe vremea imperiului austro-ungar cu traditie din 1918.

Traditia magazinului nostru de ochelari a continuat si evoluat din generatie in generatie, pana in prezent cand putem spune ca suntem unici in Romania cu aparatura de ultima generatie pentru consultatii medicale oftalmologice, servicii complete pentru ochelari de vedere, ochelari pentru sportivi cu sau fara dioptrii, ochelari pentru medici chirurgi cu lupe speciale,ochelari de inot cu dioptrii,ochelari de scafandru cu dioptrii, ochelari de soare cu dioptrii etc.

De-a lungul timpului pe usa magazinului nostru au intrat mi de clienti si au iesit milioane de perechi de ochelari care au ajuns in toate colturile lumii lasand clienti fericiti si care ne-au recomandat mai departe datorita calitatii pe care o oferim si sufletul pe care il punem in fiecare ochelar!

Am facut o traditie in a-ti fi de ajutor!

Orar cabinet oftalmologic

Luni - Vineri: 9:00 - 18:00

Anunt Gold Beta Optic

Beta Optic Timisoara - Oftalmologie, Optometrie si Optica Medicala