Timisoara

Anunt Diamant Cadouri handmade in Timisoara

Daca esti interesat sa oferi un cadou handmade noi venim in ajutorul tau. Cu o experiemnta de peste 10 ani in conceperea cadourilor handmade personalizate putem oferi plusul de unicat daca ne spui exact ce-ti doresti. Ne focusam pe tipul de cadou ideal pentru persoana care il va primi prin tema, culoare, dimensiune si utilitate.

Lentilele SOLA Progresiv Performance Polarizat FreeForm 70/75

Detalii anunt

Telefon
0256491603
Pret
530 LEI
Categorie
Anunturi vanzari diverse
Modificat
acum 9 ani si 2 saptamani
Apartine de
Optica Eugen
Vizualizari
560

Voteaza & Distribuie

Prezentare anunt

Caracteristici: Indice: 1.5 Material: Plastic Culori: Maro, Gri Straturi antireflex: 6 Straturi anti-zgarietura: 1 Protectie UV Diametru lentila: 70/75 Domeniu de fabricatie, sf/cyl: de la -5.5sf pana la +3.5sf, cyl +3.5 Aditie sf: 0.75-3.5 Timp de livrare: 10 zile lucratoare Lentilele SOLA Progresiv Performance fac parte din portofoliul ZEISS, ofera campuri vizuale imbunatatite pentru zona de vedere pentru distanta, zona de vedere intermediara si zona de vedere al apropiere. Sunt lentile de precizie si ofera o gama completa de produse la un raport pret-calitate imbatabil. Beneficii pentru clienti: Performante vizuale excelente pentru activitatile de zi cu zi Adaptarea foarte usoara a purtatorului cu lentilele progresive Flexibilitate in alegerea ramei Clienti multumiti Produse ZEISS Toate produsele ZEISS corespund celor mai înalte standarde de calitate în categoria respectivă. Lentilele ZEISS deţin gravura care reprezintă garanţia calităţii, şi sunt comercializate sub numele mărcii ZEISS. Certificare ZEISS Carl Zeiss Vision deţine certificarea după DIN EN ISO 9001 pentru sistemul managementului calităţii. Carl Zeiss Vision îndeplineşte cerinţele normelor actuale ale DIN EN ISO 9001/2000, pentru producţie, marketing şi dezvoltare. Toate produsele Carl Zeiss Vision sunt marcate cu semnul CE şi sunt conforme regulilor impuse de EMDD (European Medical Devices Directive) 93/42/EEC referitoare la dispozitivele medicale clasa I.

Anunt Platina Lumanari pentru botez in Timisoara

Botezul este un eveniment unic in viata familiei tale. Alege sa il pregatesti asa cum trebuie, cu ajutorul specialistilor. Comanda lumanari botez in Timisoara si in imprejurimi, iar noi vom avea grija ca tu sa te bucuri de..