Timisoara

Anunt Diamant Medissa Vita

Medissa Vita Timisoara - Biorezonanta - Nutritie - Aromaterapie - Terapia cu plante - Cristaloterapie - Bioenergoterapie - Terapia Bowen - Terapii Access - Theta Healing - Cromoterapie - Remedii florale Bach - Terapia vibrationala Rife - Oncoterapie

https://nutritie-biorezonanta.ro

Lorincz Rita – cea mai buna actrita a Festivalului de Teatru Scurt

Lorincz Rita – cea mai buna actrita a Festivalului de Teatru Scurt

Detalii stire

Categorie
Stiri Cultura
Modificat
acum 1 deceniu si 1 luna
Vizualizari
999

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Duminică, 29 octombrie a luat sfârșit cea de-a 19-a ediție a Festivalului de Teatru Scurt de la Oradea, desfășurat în perioada 20-29 septembrie, și care a făcut parte anul acesta din Festivalul Internaţional de Teatru Oradea (FITO) din cadrul Toamna Orădeană 2013.
Juriul alcătuit din Florica Ichim, Zeno Fodor, Mircea Diaconu, Doru Mareş şi Ioana Moldovan, cinci personalităţi ale vieţii teatrale din România, a acordat premiile pentru cel mai bun spectacol, cea mai bună regie, cea mai bună scenografie, cel mai bun actor și cea mai bună actriţă.
Lőrincz Rita, membră a trupei Teatrului Maghiar de Stat ”Csiky Gergely” din Timișoara a fost laureată cu Premiul pentru cea mai bună actriță pentru rolul interpretat în spectacolul Gardenia de Elżbieta Chowaniec, în regia lui Koltai M. Gábor. Pe lângă Lőrincz Rita, au fost nominalizate Borbély B. Emília și Tokai Andrea, tot pentru rolurile din Gardenia, iar pentru premiul Cea mai bună scenografie a fost nominalizată Iuliana Vîlsan, scenografa spectacolului Gardenia. Producția a fost invitată să participe și la Festivalul Național de Teatru (FNT) din București, organizat în perioada 25 octombrie – 3 noiembrie.
Ceilalți premiați ai festivalului sunt:
Premiul pentru cel mai bun actor - Anton Tauf pentru rolul Barrymore din piesa Barrymore de William Luce, regia artistică Tudor Lucanu.
Premiul pentru cea mai buna scenografie - Alina Herescu pentru Tăietura de Mark Ravenhill, regizat de Alexandru Mihăiescu.
Premiul pentru cel mai bună regie - Tompa Gábor pentru regia spectacolului Leonida gem session, o adaptare după Caragiale.
Premiul pentru cel mai bun spectacol - Domnu Swedenborg vrea să viseze, de Mihai Măniuțiu.
Premiul special al juriului - Cei ce nu uită, în regia și scenariul lui Gavriil Pinte.

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal - Aeroterme si convectoare, Aparate de aer conditionat, Boilere, Calorifere, Cazane, Centrale termice, Panouri radiante, Panouri solare, Pompe de apă, hidrofoare, Pompe de caldura, Radiatoare, Sobe si seminee, Termostate, Tevi si robineti, Ventilatoare
https://euro-instal.ro