Timisoara

Magia sloturilor online și beneficiile acestora

Detalii stire

Categorie
Stiri divertisment
Modificat
acum 5 luni si 3 saptamani
Vizualizari
624

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Păcănelele, cum sunt recunoscute în România, sunt jocuri video ce pot fi practicate în cazinourile clasice sau online. Sunt cele mai căutate și practicate jocuri, popularitatea acestora venind din varietatea jocurilor și asta datorită temelor implementate de producători.

Aceste jocuri sunt recunoscute oficial ca slot machine sau slot. Știați că numele de slot vine de la fanta din mașina mecanică în care erau introduse monedele pentru pariuri? Cu toate că sloturile din prezent nu mai au acea fantă, termenul rămâne utilizat și în prezent.

Sloturile au captivat jucătorii și prin faptul că sunt ușor de practicat, sunt colorate și au sunete dinamice / antrenante. Istoria sloturilor a început în 1894, la San Francisco. Primul slot machine a fost dezvoltat de compania Sittman și Pitt. Jocul avea 5 tamburi și un total de 50 de cărți de joc. Prima mașină mecanică de tip slot simula jocul de poker.

Jucătorii introduceau moneda și trageau maneta pentru a pune în mișcare tamburii. Combinația mâinilor de poker era considerate câștigătoare. Primele slots nu avea mecanism de plată, astfel jucătorii norocoși primeau de la bar diferite băuturi sau trabucuri.

Charles Augustus Fey
a fabricat primul slot machine care permitea plățile automate. Totodată, cei cinci tamburi au fost înlocuiți cu 3, iar cărțile de joc cu simboluri: inimi, diamante, inimă neagră (pică); potcoace și clopoțel. Cel mai mare câștig era acordat pentru trei simboluri clopot, ceea ce a dus ca acest slot să fie botezat Clopotul Libertății.

Timpul a trecut au apărut primele sloturi electromecanice. Rolele erau acționate complet electronic, totuși jocul era pornit trăgând de manetă. În 1976 au apărut primele sloturi video, ce foloseau televizoare SONY de 19 inch. Debutul acestora a fost făcut în Las Vegas, iar în 1978 deja era un joc foarte cunoscut și popular.

Prin dezvoltarea tehnologiei și răspândirii internetului, au apărut și cazinourile online. Începând cu 1990, producătorii de jocuri și de slot machines au început să își dea frâu liber imaginației și au fost nevoiți să inventeze și să realizeze jocuri cu diferite teme. Ca și în cazinourile terestre, jocurile de tip slots au cucerit mediul virtual și au devenit populare, atrăgând tot mai mulți jucători.

Odată cu trecerea jocurilor de tip slots în online, au fost sparte barierele fizice și tehnice. La început, sloturile erau similare cu cele din cazinourile stradale. Doar mecanismul jocului se schimbase. Nu mai erau jocuri mecanice, ci electronice și acțiunea era declanșată prin apăsarea unui buton.

Dar mediul online a facilitat apariția mai multor tipuri de jocuri slot, unele atipice, cu teme și scenarii diferite. Pe online sunt sloturi cu mai mult de cinci role și aranjamente neconvenționale. Există o varientate de teme și simboluri.

Sunt peste 100 de producători de sloturi online și peste 2000 de sloturi diferite. Printre cele mai folosite teme sunt cele clasice, Egiptul antic, din cultura chineză și din mitologia greacă. Însă putem observa și sloturi clasice, cu fructe, cu animale, cu diamante și bijuterii, sportive, subacvatice, filme, de groază și multe alte teme variate. Pe lângă faptul că aveți diverse teme, acum câteva zile puteți găsi și diferite jackpot-uri, chiar și jackpot-uri zilnice, care vor face jocul mai interesant

Comparând sloturile din cazinourile stradale cu cele din cazinourile online, putem vedea că sloturile online oferă mai multe jocuri, combinații și teme. În același timp, sloturile online oferă mult mai multe avantaje jucătorilor, precum runde bonus, rotiri gratuite, jocuri gratuite, confort și multe altele. În plus, sunt la un clic distanță, fără a fi nevoie să aștepte la coadă pentru a obține un loc într-o mașină, așa cum este cazul cazinourilor tradiționale. Dacă doriți să experimentați un joc de sloturi online, ar trebui să vizitați acest operator de cazinou care oferă un portofoliu excelent de teme și jocuri, inclusiv sloturi exclusive dezvoltate intern, cu siguranță unul dintre cele mai uimitoare locuri pentru a juca slots.

Fiind în mediul online, e mai ușor să treceți de la un joc la altul, fără a fi nevoit să pierdeți timpul alergând prin diferite cazinouri. Puteți chiar juca la mai multe sloturi odată. E mai confortabil să vă jucați din confortul căminului personal, din parc, de pe plajă, fără a pierde noțiunea timpului. Fiecare joc de tip slots oferă experiența unică a unei noi aventuri. Puteți căuta comorile prin piramide, puteți rătăci pe mări și oceane, să vă luptați cu extratereștrii și pirații.

De menționat că fiecare slot are propriile marje de câștig, propriile configurații de pariere și rezultate.
Sloturile online au și unele dezavantaje față de cele din cazinourile stradale. De exemplu, nu veți fi servit cu băuturi și gustări, nu simțiți vaibul jocurilor mecanice clasice în care trebuie să trageți de manetă pentru a pune în mișcare tamburii. Putem trece la dezavantaj și momentul în care ar putea să facă internetul. Una peste alta, avantajele onlineului sunt net mai multe și mai importante față de dezavantaje. Sloturile online sunt mai versatile și comode.

Nu există trucuri la slot și nici când vine vorba de alegerea unei mașini câștigătoare. Totul stă în norocul fiecăruia. Cu toate acestea, puteți utiliza statistici precum cele pentru câștiguri și astfel să alegeți sloturile care plătesc mai mult, care au rata de retur mai bună.

În concluzie, cu siguranță sunt susținători și fani pentru ambele tipuri de jocuri. Sloturile au o istorie bogată, diversificată și extrem de lungă. Totul a pornit de la o mașină mecanică și în prezent sunt mii de jocuri de tip slot cu diferite teme. Prin evoluția tehnologiei și răspândirii internetului, jocurile de tip slots au evoluat și diversificat cu diferite mecanisme de joc. Însă, ideea tuturor sloturilor a rămas aceeași. Acționarea tamburilor cu diferite simboluri prin intermediul unei manete sau a unui buton, iar rezultatul este afișat instant pe ecran.
Jucați responsabil și pariați doar banii pe care sunteți dispuși să-i pierdeți.