Timisoara

Magnum Team

Magnum Team - club de dans sportiv

Detalii club sportiv

Adresa
Timisoara, Splaiul Nicolae Titulescu, nr. 5
Telefon
0744430480
Categorie
Cluburi sportive
Modificat
acum 2 luni si 3 saptamani
Vizualizari
2586

Voteaza & Distribuie

Prezentare club sportiv

Magnum Team Timisoara - club de dans sportiv

Clubul de dans sportiv Magnum a luat fiinta in anul 2005 din pasiunea si visul celor doi antrenori fondatori, Diana si Raul Avram. Activitatea clubului a fost orientata, inca de la inceput, atat spre dansul ca activitate recreativa pentru copii, tineri si adulti, cat si spre latura de performanta a acestui sport. Palmaresul clubului a fost si este bogat, cu numeroase titluri si medalii nationale si internationale, care au adus mandrie orasului si tarii. De la castigarea titlului de campioni nationali, la cucerirea Cupei Romaniei, si pana la numeroase podiumuri internationale, toate au fost castigate cu munca, seriozitate si multa implicare, atat din partea sportivilor cat si a antrenorilor.

Aceasta munca, ca in orice sport de performanta este una continua si sustinuta. Pregatirea antrenorilor, instructrilor si implicit a sportivilor este permanent actualizata de prezenta in cadrul seminarilor organizate de club, a celor mai buni antrenori ai lumii, fosti campioni mondiali, personalitati ai domeniului. Acest profesionalism este demostrat si intalnit la orice nivel. Inca de la grupele de copii sau adulti incepatori, toti cei care doresc sa danseze au parte de cele mai bune informatii, prezentate intr-un mod accesibil si prietenos, adaptat tuturor varstelor de la 4 ani in sus.

Asadar, cu mic cu mare sunteti invitati sa ne treceti pragul clubului, care din anul 2011, are un sediu special amenajat pentru dans, pe Bd. Republicii, la fosta fabrica de palarii, et 1. In cele trei sali de dans spatioase, cu parchet, oglinzi, vestiare va intampina antrenori si instructori prietenosi si pasionati de meseria lor. De la dans sportiv, tango Argentinian, break dance, balet, la aerobic, kangoo jumps, yoga, toate le intalniti in programul cursurilor noastre.

Filtre club sportiv

Sporturi: Dansuri sportive
Zone din Timisoara: Cetate