Timisoara

Minimundus Kindergarten

Minimundus Kindergarten

Detalii gradinita/club

Adresa
Timișoara, Strada Aida, nr. 3
Telefon
0761635305
Categorie
Gradinite
Modificat
acum 2 luni si 3 saptamani
Vizualizari
4513

Voteaza & Distribuie

Prezentare gradinita/club

Minimundus Kindergarten Timisoara

Odata cu intrarea la gradinita are loc prima desprindere a copilului de mama si de tata- un pas important in viata unui copil si a familiei sale! La gradinita va invata sa devina independent si sa realizeze contacte sociale la un nivel mai mare. Iar rolul nostru este acela de a insoti si calauzi copilul in acest proces si de a forma o baza solida pentru educatia viitoare a acestuia.

Prin pozitia pe care o adoptam, vrem sa cream un climat deschis in care copii si parinti deopotriva sa se simta bine, menirea noastra fiind aceea de a pregati copiii pentru viitor, pentru o lume complexa, puterrnic individualizata, care are nevoie de oameni responsabili cu o gandire sanatoasa, libera si creativa.

Suntem o echipa tanara de profesioniste, care isi propune sa creeze pentru micutii dumneavoastra un loc magic, o atmosfera prietenoasa, familiala, in care sa se simta ca acasa si in care printr-o permanenta incurajare, sa se insufle fiecaruia increderea in fortele proprii. Orice copil e inzestrat din nastere cu o multitudine de aptitudini, iar intr-un astfel de mediu, acestea se pot descoperi, cultiva si dezvolta!

Orar gradinita/club

Luni - Vineri: 7:45 - 19:00