Timisoara

Anunt Diamant Alexandru Mușătoiu Cabinet de Avocat

Alexandru Mușătoiu Cabinet de Avocat Timișoara - Alexandru Mușătoiu este membru al Baroului Timiș. Cabinetul de avocat a fost fondat în anul 2006, poziționându-se în segmentul cu cei mai buni și serioși avocați din Timișoara.
https://musatoiu.com

Mister Timisoara, fashion show si dedicatii la „inaltime”, de 8 martie, la Iulius Mall

Mister Timisoara, fashion show si dedicatii la „ inaltime ”, de 8 martie, la Iulius Mall

Detalii eveniment

Categorie
Evenimente diverse
Modificat
acum 10 ani si 11 luni
Apartine de
Iulius Town
Vizualizari
1220

Reprezentari

DataOraLocatie
Sambata 8 martie 201418:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Mister Timişoara 2014, fashion show, dedicaţii inedite şi o expoziţie amuzantă de caricaturi – acestea sunt o parte dintre evenimentele pregătite de IULIUS MALL, cu ocazia zilei de 8 martie.

Sâmbătă, 8 martie
, de la ora 18.00, pe scena amplasată la demisol, zeci de prichindei de la Palatul Copiilor vor susţine un spectacol de muzică şi dans, dedicat mămicilor.

Un alt cadou pentru sărbătoritele zilei îl reprezintă un fashion show strălucitor, care va aduce primăvara în sufletul publicului. Protagonistele evenimentului vor fi magazinele C&A, Benvenuti, Effect, Gatta, Guess, MET şi Nissa, care vor prezenta noile tendinţele în modă.

Mister Timişoara 2014 este un alt eveniment surpriză care va atrage, cu siguranţă, publicul feminin. La competiţia organizată în colaborare cu MCS MODELS s-au înscris 15 tineri. Ținutele elegante, în care vor defila participanţii, sunt asigurate de brandurile Bigotti şi Cozacone.

Tot sâmbătă, la etajul mall-ului, va avea loc „Seara de Caricatură”, un eveniment organizat în parteneriat cu CreARTiv3. De la ora 15.00, clienţii mall-ului vor avea ocazia să admire o expoziţie de portrete caricaturale şi caricatură umoristică. Mai mult, doamnele şi domnişoarele care doresc să plece acasă cu o amintire deosebită sunt invitate să primească o caricatură gratuită, realizată de maestrul caricaturist şi recordmen mondial Radu Cleţiu, membru onorific al grupului CreARTiv3. Expoziţia va rămâne deschisă până pe 31 martie.

Timp de trei zile, de vineri până duminică inclusiv, cei care doresc să le dedice mamelor sau femeilor iubite cele mai frumoase gânduri într-o manieră aparte sunt aşteptaţi în Atriumul IULIUS MALL. Rheinbrucke Arhitecture va fi prezent cu un stand, unde persoanele interesate pot picta mesaje, proiectate ulterior la înălţime în mall, pe un panou de 60 mp.

Până pe 9 martie, clientele care fac cumpărături din magazinele IULIUS MALL pot participa la tombola primăverii, unde au şansa să câştige parfumuri, cosmetice, schimbări de look, plimbări cu limuzina şi cine romantice.

Filtre eveniment

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal - Aeroterme si convectoare, Aparate de aer conditionat, Boilere, Calorifere, Cazane, Centrale termice, Panouri radiante, Panouri solare, Pompe de apă, hidrofoare, Pompe de caldura, Radiatoare, Sobe si seminee, Termostate, Tevi si robineti, Ventilatoare
https://euro-instal.ro