Timisoara

Muhle

Detalii

Adresa
Timisoara, Strada Aristide Demetriade, nr. 1
Categorie
Magazine cosmetice & parfumuri
Modificat
acum 2 ani si 5 luni
Apartine de
Iulius Town
Vizualizari
686

Voteaza & Distribuie

Prezentare

MÜHLE Timisoara - dedicat bărbaţilor pasionaţi de ritualul bărbieritului

Cosmetice şi produse profesionale pentru bărbierit şi îngrijire personală. Pămătufurile de înaltă calitate şi aparatele de ras frumos concepute au făcut din MÜHLE lider mondial în domeniu, în ultimele decenii. MÜHLE a fost înfiinţat în Germania şi are o experienţă de peste 70 de ani. Brandul este prezent în Europa şi pe celelalte continente, iar în România este primul magazin specializat în produse profesionale pentru bărbierit.

MÜHLE se adresează atât publicului larg, cât şi saloanelor de specialitate care folosesc produse premium. Aparate de ras, briciuri, pămătufuri, accesorii pentru bărbierit, cosmetice profesionale pentru bărbierit sau pentru îngrijirea bărbii, creme de faţă, deodorante, geluri de duş, şampon, parfumuri de nişă şi altele pot fi găsite în elegantul magazin.

Printre brandurile comercializate se numără: MÜHLE, Proraso, Pino Silvestre, Speick, DR Harris, Cella, Antiga Barbearia, Musgo Real, Clubman Pinaud, Haslinger, Lea, Baxter of California, 4711, Tabac Original, Irisch Moos, Men-U, Feather, Omega, Semogue, Dovo Merkur, Timor şi Vie Long.

Pămătuful cu păr de bursuc este considerat produsul MÜHLE clasic, brandul combinând meșteșugul tradițional cu pioneratul în design. Pentru mânerele periilor și lamelor se utilizează materiale selectate: lemn, metale, rășini sintetice, chiar și carbon.

Standardele MÜHLE de înaltă calitate se bazează pe dezvoltarea produselor proprii, selectarea excelentă a materialelor și prelucrarea lor tradițională. Seria de design de la MÜHLE este produsă manual de către specialiști. Rezultatul este frumusețe și durabilitate.

Orar

Luni - Duminica: 10:00 - 22:00

Filtre

Produse: Cosmetice, Pentru barbati, Pentru par
Deschis: Sambata, Duminica
Zone din Timisoara: Tipografilor