Timisoara

Nataly Rent A Car

Detalii

Adresa
Timisoara, Bulevardul Take Ionescu, nr. 47
Telefon
0751997030
Web
http://inchirieri-masini-timisoara.eu
Social links
Categorie
Inchirieri masini / Rent a car
Modificat
acum 3 luni si 3 zile
Vizualizari
1913

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Nataly Rent A Car Timisoara

Suntem o firma relativ tanara si cautam sa ne impunem pe piata de inchirieri masini Timisoara prin calitate, preturi competitive si seriozitate. Si pentru ca ne pasa de fiecare client tratam pe toti in mod special.Oferim servicii de rent a car in Timisoara masini cu cutie automata si autoturisme cu 7 locuri la cele mai inalte standarde si la cele mai bune preturi din domeniu.

Te asiguram ca vei avea parte de masini de inchiriat exact asa cum ai nevoie, pentru a te bucura de comoditate la volan, relaxare si mai ales siguranta. Si pentru ca siguranta ta este cea mai importanta pentru noi, iti punem la dispozitie doar masini 100% sigure, verificate tehnic inainte de fiecare livrare.

E bine sa stii faptul ca masina pe care o inchiriezi are plinul deja facut, iar rovigneta, asigurarea CASCO si RCA-ul sunt gata platite. Cu siguranta daca ai conduce masina ta ai vrea sa fie curata, foarte bine intretinuta, impecabila. Ei bine, asa te va astepta pregatita masina, indiferent de modelul pe care il vei alege.

Orar

Luni - Vineri: 8:00 - 22:00
Sambata: 8:00 - 20:00
Duminica: 8:00 - 18:00

Filtre

Facilitati: Inchirieri autoturisme, Inchirieri pt. Romania
Program extra: Sambata, Duminica
Zone din Timisoara: Tipografilor
Marca: Chevrolet, Fiat, Ford, Hyundai, Opel, Renault