Timisoara

Anunt Platina Accounting Team ENG

Obiectivul nostru este de a ne ajuta clientii sa-si optimizeze performantele de afaceri in domenii precum: Consultanta fiscala, Administrarea fiscala, Servicii contabile, salarizare si administrarea resurselor umane.

Nedelcu Pompilia Maria PFA

PFA Nededlcu Pompilia Marua- Expert Contabil

Detalii societate de contabilitate

Adresa
Timisoara, Strada J. H. Pestalozzi, nr. 22
Telefon
0726317545
Social links
Categorie
Societati de contabilitate
Modificat
acum 2 ani si 7 luni
Vizualizari
2377

Voteaza & Distribuie

Prezentare societate de contabilitate

Nedelcu Pompilia Maria PFA Timisoara

Ofer servicii profesionale de contabilitate financiara, contabilitate de gestiune, consultanta fiscala si expertiza contabila pentru firme mici, mijlocii si in crestere din judetul Timis si Arad.

Din experienta am observat ca relatia cu un contabil este una oarecum personala, este nevoie de incredere in a lasa cifrele, actele si anumite responsabilitati pe mana acestuia. Alegeti profesionistul contabil in functie de experienta, disponibilitate, entuziasm si incredere si nu in functie de promisiuni sau tarif.

12 ani + experienta in contabilitate, fiscalitate, taxe, bugetare si planificare 9 ani + experieta in dezvoltarea afacerii 9 ani + experienta in managementul si recrutarea personalului, cresterea si motivarea echipei.

Orar societate de contabilitate

Luni - Vineri: 9:00 - 17:00

Filtre societate de contabilitate

Servicii financiare: Audit, Consultanta contabila, Consultanta financiara, Refacere evidenta contabila
Zone din Timisoara: Fabric

Anunt Platina Plen Consult

Plen Consult Timisoara - Societate de contabilitate, expertiza contabila si servicii de consultanta in domeniul financiar contabil. Organizatia noastra este Membra a Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania.