Timisoara

Anunt Diamant Medissa Vita

Medissa Vita Timisoara - Biorezonanta - Nutritie - Aromaterapie - Terapia cu plante - Cristaloterapie - Bioenergoterapie - Terapia Bowen - Terapii Access - Theta Healing - Cromoterapie - Remedii florale Bach - Terapia vibrationala Rife - Oncoterapie

https://nutritie-biorezonanta.ro

Noaptea Muzeelor 2024

Detalii

Categorie
Manifestari culturale
Modificat
acum 1 luna si 1 saptamana
Vizualizari
4659

Reprezentari

DataOraLocatie
Sambata 18 mai 202422

Voteaza & Distribuie

Prezentare

În premieră, Filarmonica Banatul Timișoara se alătură instituțiilor culturale care sărbătoresc Noaptea Albă a Muzeelor pe data de 18 mai 2024!
Vă așteptăm între orele 22:00 - 00:15 cu un program variat ce include:

Tururi ghidate cu Daniela Igna
În cadrul acestora puteți afla informații inedite din istoria instituției, iar, între altele, veți avea ocazia să admirați Cartea de Aur a Filarmonicii, în care se regăsesc semnăturile unor personalități importante, precum cea a compozitorului Johannes Brahms.

Momente muzicale
De la ora 22:00, vizitatorii vor putea asculta fragmente muzicale celebre din Lion King, Aladdin, Cartea Junglei și Tangled interpretate de Ana David la vioară, Darius Tereu la violoncel, Bogdan Preda la flaut, Irina Duldiier la oboi și Andreea Olariu la pian.
Al doilea moment muzical al serii va fi susținut de tânărul clarinetist Cătălin Andrei Catina, elev al Liceului de Artă „Ion Vidu”, alături de profesoara lui, pianista Cristina Fernbach.
De la ora 23:00, pe scenă vor urca artiștii Ansamblului GIOVENTÙ ARMONIOSA: Alexandra Mahu - flaut, Irina Duldiier - oboi, Alina Talianu - clarinet, Radu Țaga - fagot, Horațiu Văsar - corn și Regina Csermak - pian.
Jumătate de oră mai târziu, vizitatorii vor putea audia Duetul în Re major pentru violoncel și contrabas al compozitorului italian Gioachino Rossini, în interpretarea artiștilor Arthur Balogh - contrabas și Maksay Csaba Zsolt - violoncel.
Ultimul moment muzical al serii, care e programat să înceapă la miezul nopții, le aparține violoniștilor Abel Chircă, Andreea Fălcușan, Mariana Radu, Simona Mehedinți, violiștii Valentina Pancă și Andrei Popa, violonceliștilor Maksay Csaba Zsolt și Denis Mocuța și contrabasistului Sánta Csaba. În program: Divertimento în re major de Wolfgang Amadeus Mozart.
Evenimentele din cadrul Noapții Albe la Filarmonica

Spectacolele din curtea Bastionului Theresia în cadrul Nopții Muzeelor se vor îmbina cu momentele artistice și cu atelierele interactive.
În program sunt incluse activități de prezentări a armelor și ținutelor Evului Mediu, a unor obiceiuri și îndeletniciri din perioada otomană, o expoziție de spade și săbii istorice, jocuri interactive pentru public, prezentare de tir cu arcul istoric și demonstrații de tragere cu arcul, prezentare interactivă a unor file din istoria Cetății Timișoara şi un spectacol de teatru pirotehnic și muzică live. La ora 21 va avea loc schimbul de gardă al cetății Timișoara, însoțit de salve de tun.

Anunt Diamant Salsa Rebels

Salsa Rebels Timisoara ofer cursuri de salsa, bachata, kizomba si cha cha.
https://salsarebels.ro