Timisoara

Hotel Noe Residence

Detalii hotel

Adresa
Timisoara, Bulevardul Constantin Brancoveanu, nr. 22
Telefon
0741538704
Social links
Categorie
Hoteluri
Modificat
acum 2 luni si 3 saptamani
Vizualizari
364

Voteaza & Distribuie

Prezentare hotel

Hotel Noe Residence Timisoara

Noe Residence este situat in apropiere de centrul Timisorii, aproape de Piata Balcescu si Piata Operei. Este un hotel nou si modern. Camerele te invita intr-un spatiu nou, elegant si aierisit. Va oferim 39 de locuri de cazare, in camere single, duble, triplă și matrimoniale. Oferim servicii calitative pentru toti clientii nostri. Toate camerele au baie proprie, lenjeria de pat se înlocuiește în fiecare zi.

Paturile single au dimensiuni de 90 x 200 cm, iar cele duble de 260 x 200 cm. La fiecare pat este o noptieră cu lampă, camerelesunt dotate cu lumini pe plafon, birou, cuier, oglindă pe perete, masă de cafea, climă, cablu TV, acces la internet. Oferim cazare in atenția turistilor aflați in tranzit sau care viziteaza orașul și județul Timis, precum și a oamenilor de afaceri care călătoresc. Distantele de la hotel spre punctele turistice sunt: Centru 1,7 km, Terasa Bastion 2,9 km. Managementul si staful nostru vor face totul sa beneficiati de o sedere cat mai placuta.

Orar hotel

Luni - Duminica: 0:00 - 24:00

Filtre hotel

Numar stele: 3 stele
Facilitati: Accepta animale, Bar, Internet, Restaurant, Sala conferinta, Sala nunta, Servicii de curatenie, Terasa, Wi-Fi
Servicii: Mic dejun, Plata cu cardul
Localitate: Timisoara
Zone din Timisoara: Odobescu