Timisoara

O Banateanca

Detalii

Adresa
Timisoara, Strada Basarabia, nr. 69
Telefon
0356454542, 0356454554, 0755080540, 0722740946
Web
https://obanateanca.ro
Categorie
Catering
Modificat
acum 1 an si 4 luni
Vizualizari
3011

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Catering O Banateanca Timisoara

S.C. O Banateanca S.R.L. este o societate cu capital integral privat infiintata in 2011 care are ca domeniu de activitate livrarea la domiciliu a unei game diversificate de produse culinare cu specific romanesc si international ce vrea sa mentina gustul mancarii cat mai apropiat de cel traditional.

Scopul nostru este de a va oferi servicii de catering pentru evenimente, cu meniu standard sau personalizat de cea mai buna calitate, realizate de o echipa de profesionisti in domeniuce si-au propus sa se evidentieze pe acest segment de piata prin cea mai reusita formula: CALITATE + PRET + VARIETATE

Flexibilititatea fata de cerintele clientilor si personalizarea meniului la cerere este o alta marca a firmei noastre. Bucataria in suprafata de peste 300 mp este dotata cu utilaje de ultima tehnologie iar fluxul tehnologic respecta toate normele HACCP in vigoare. Preparatele calde se pregatesc in cursul diminetii iar celelalte categorii (gustari, gratare, salate, sandwichuri) se pregatesc la comanda astfel ca intreaga mancare este proaspata. Activitatea noastra se concentreaza in special pe comenzi dar furnizam si servicii de catering pentru evenimente cu meniu standard sau personalizat.

Filtre

Zone din Timisoara: Mehala