Timisoara

O'Boyle

O'Boyle SRL

Detalii magazin electronice

Adresa
Timisoara, Piata Alexandru Mocioni, nr. 5 ap. 9/1
Telefon
0256201346
Web
https://www.oboyle.ro
Categorie
Magazine electronice
Modificat
acum 3 saptamani si 2 zile
Vizualizari
3012

Voteaza & Distribuie

Prezentare magazin electronice

O'Boyle Timisoara

Firma O`Boyle, infiintata in 1997, este un distribuitor independent de componente electronice si de automatizari industriale. Clientii nostri sunt concerne multinationale, intreprinderi mici si mijlocii precum si persoane private cu pasiune pentru tehnica. Reprezentam in Romania firme din Germania, Elvetia, Italia, Japonia si alte tari. Produsele din oferta le achizitionam de la producatori competenti si renumiti, cu sisteme implementate de management al calitatii.

In domeniul automatizarilor industriale oferta cuprinde o diversitate mare de senzori optici, de culoare, luciu, inductivi, capacitivi si ultrasonici. De asemenea, oferim senzori de forta, de deplasare liniara si encodere. Pe langa variantele standard, livram variante de senzori pentru conditii de lucru grele sau in mediu exploziv. Pentru aplicatiile de identificare in logistica oferim cititoare coduri de bare, sisteme RFID, sisteme de pozitionare si control specializate.

In ceea ce priveste siguranta la locul de munca dispunem de o gama completa de bariere si scannere de siguranta. Segmentul aparatelor de masura si control cuprinde monitoare si indicatoare de debit, manometre, senzori de presiune, termometre, termorezistente si senzori de temperatura, senzori si intrerupatoare de nivel precum si o gama larga de aparate de masura portabile pentru marimi fizice si electrice.

Portofoliul componentelor in automatizarile industriale este completat de o gama variata de afisoare, numaratoare, temporizoare, termoregulatoare, contoare de putere precum si automate programabile.
Asiguram intreaga gama de conectori si confectii de cablu pentru senzori, venitle, blocuri de distributie precum si o gama completa de conectori industriali multipolari.

Orar magazin electronice

Luni - Vineri: 8:30 - 17:00

Filtre magazin electronice

Facilitati: Vanzare la magazin, Vanzare on-line
Zone din Timisoara: Odobescu
Produse Electronice: Accesorii electrocasnice
Produse Home cinema - TV: Accesorii video
Produse IT: Accesorii si consumabile IT