Timisoara

O noua metoda de relaxare care castiga adepti - descopera tablourile pe numere!

O noua metoda de relaxare care castiga adepti - descopera tablourile pe numere!

Detalii stire

Categorie
Stiri Cultura
Modificat
acum 3 luni si 1 saptamana
Vizualizari
453

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

O activitate care relaxeaza, destinde, destreseaza si este cu impact benefic asupra starii generale de bine, cu siguranta inedita, este pictura! Multi fac deja un pas inapoi cand aud despre ce este vorba. Asociaza activitatea cu orele de desen din timpul scolii, gasind ideea mai mult nepotrivita decat o solutie de relaxare.

Tablourile pe numere promit sa schimbe o astfel de gandire. Sunt cele care fac demonstratia faptului ca pictura este o activitate pentru toti, de la mic la mare. Reprezinta in mod definitoriu o terapie pentru minte, dar si pentru trup, favorizand relaxarea, destresarea. Astfel de efecte ale activitatilor desfasurate in timpul liber sunt cu siguranta ravnite astazi, intr-o societate condusa de stres, de presiune.

Tablouripenumere.ro
este magazinul online care propune publicului larg o varietate de astfel de picturi, ce vin in grade diverse de dificultate si se adreseaza atat adultilor, cat si copiilor.

In ce constau tablourile pe numere?
Fiecare tablou pe numere disponibil in magazinul mentionat vine in kit complet: panza, culori si trei pensoane. Protejat de un ambalaj premium, acesta poate fi livrat oriunde in tara, fara a presupune costuri de transport.

Panza, pe care vor fi aplicate culorile, este schitata si numerotata, astfel ca fiecarui numar ii corespunde o anumita culoare. Fiecare componenta a kit-ului este de calitate inalta - culori care rezista, nu se usuca atunci cand sunt etans inchise dupa utilizare. Consistenta acestora este optima, astfel ca post aplicare tabloul va avea un aspect natural, fara a trada prezenta numerelor, ce sunt uniform acoperite.

Pasii de urmat pentru a realiza un tablou pe numere care promite sa nu plictiseasca deloc sunt destul de simpli, deci oricine ii poate urma. Inainte de toate trebuie pregatita panza, intinsa pe o suprafata dreapta. Cele trei pensoane vor sta intr-un pahar cu apa, pentru a fi mentinute hidratate, moi. Se sterg inainte de a fi introduse in culoare.

Se poate continua cu o singura culoare sau pot fi armonizate, pentru a fi mai interesant. Trebuie identificate cifrele de pe panza, spre exemplu, alegand o culoare dintre cele continute de kit, dupa care se aplica aceasta pe numerele in cauza.

Pensonul mic, spre exemplu, este recomandat a fi folosit pentru a contura marginile fiecarui numar. Urmand ca plinul sa fie realizat cu un penson mai mare, dupa caz. Anumite spatii sunt mici si impun utilizarea unui singur penson.

Iata o idee de activitate care provoaca si stimuleaza atentia, concentrarea. Cu siguranta este o metoda eficienta de a uita de griji, de a le lasa la o parte, dar si de distractie, fiind astfel ideala pentru activitatile in familie.
La Tablouripenumere.ro fiecare tablou are o poveste. Fiecare devine pictor, artistul care va imbraca in culoare panza initial schitata, goala. Cat de reusit va fi rezultatul final depinde de pasiunea pe care o depune fiecare, de modul in care se implica.

Cei interesati pot descoperi pe site-ul mentionat toate modelele disponibile, dintre care pot alege pictura care promite sa destreseze, sa relaxeze, sa fie o terapie la indemana.

Autor

  • 0Partener de afaceri

  • eAdvertising este o agenție de marketing online cu focus pe SEO, care dezvoltă campanii la scara largă cu un scop clar: să genereze rezultate de top business-urilor din online, în primele poziții din Google.
  • 0743243306