Timisoara

Oferta la lentile cu antireflex

Oferta la lentile cu antireflex

Detalii

Categorie
Tratamente / Operatii
Modificat
acum 3 saptamani si 1 zi
Apartine de
Optica Eugen
Vizualizari
1427

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Oferta la lentile cu antireflex simple, antireflex mediu si super antireflex

Tratamentul antireflex al lentilelor se referă la claritatea vederii şi aspectul estetic obţinut. Acest lucru se datorează faptului că lentilele, fără o acoperire antireflex, produc reflexii de lumină sau efecte de oglindire care distrag atenţia, atât pentru purtător cât şi pentru cel cu care se comunică: în primul rând, prin lentila de ochelari în ochiul purtătorului şi în al doilea rând, pe lentila de ochelari pentru observator. Ambele sunt la fel de deranjante.

Lentilele, fără o acoperire antireflex afectează, în special, vederea în timpul deplasării pe timp de noapte, pe o şosea ploioasă, umedă, în medii iluminate artificial, etc.

Lentilele fără o acoperire antireflex afectează şi atunci când ne confruntăm cu lumina farurilor de la vehiculele care vin din sens opus. Şoferul simte mult mai repede impactul şi, în anumite circumstanţe, obiectele slab iluminate, cum ar fi bicicliştii, ar putea să nu fie observate suficient de devreme.

De aceea, vă recomandăm să investiţi într-un tratament antireflex de calitate. În funcţie de eficienţa tratamentului antireflex, tratamentele lentilelor sunt grupate în funcţie de reflexii, astfel: „simplu“, „mediu“ şi „ super“. Calitatea este determinată de „reflexul rezidual“ al tratamentului antireflex.

Un optician poate recunoaşte cu uşurinţă calitatea tratamentului antireflex folosit, chiar şi pe lentile de ochelari mai vechi, deoarece tratamentul antireflex are o nuanţă caracteristică.
În special la purtătorii de ochelari care comunică mult faţă-în-faţă sau/şi conduc mult timp, trebuie selectat cel mai performant tratament antireflex.

Filtre

Tip: Oferte