Timisoara

Anunt Diamant Claudia Nastacă

Claudia Nastacă - organizator de cursuri din Timisoara pentru copii, ateliere pentru copii

Omfal

Omfal srl

Detalii firma

Adresa
Timisoara, Calea Stan Vidrighin, nr. 5
Telefon
0256272606, 0773967433
Fax
0256272606
Categorie
Firme materiale de constructii
Modificat
acum 2 ani si 9 luni
Vizualizari
1953

Voteaza & Distribuie

Prezentare firma

Omfal Timisoara

Omfal va oferă o gama foarte mare de pietre naturale, marmura, granit, travertin si compozit în diferite formate standard sau tăiate la dimensiuni. Ne plac provocarile, iar scopul nostru este sa fabricam produse pentru clientii nosti, in formele si cotele dorite, astfel in cat, acestia sa fie pe deplin multumiti de rezultat. Folosind tehnici de taiere speciala, clientii nostri pot fi siguri de un rezultat de o calitate exceptionala si de un material durabil in timp.

Oferim produse de inalta calitate fabricate din granit, marmura, travertine si compozit precum si piatra decorativa naturala sau compozita. Dam consultanta in alegerea celor mai potrivite materiale, perfecte pentru nevoile clientilor. Va stam la dispozitie pentru a da viata planurilor si ideilor dumneavoastra.

Firma noastra importa direct din Grecia, India, Brazilia materialele pe care le comercializam, fapt care ne permite sa avem in permanenta produse de inalta calitate si la cele mai competitive preturi. Executarea si livrarea lucrarilor se face catre client intr-un interval de timp foarte scurt, cuprins intre 2-3 zile lucratoare, in functie de dimensiunea comenzii.

Nu ezitati sa ne contactati si veti primi in cel mai scurt timp o oferta de pret oentru cee ace doriti sa comandati. Sunteti invitati sa vizitati showroomul nostru si sa vedeti vasta selectie de culori de piatra naturala si compozit pe care o avem.

Orar firma

Luni - Vineri: 8:00 - 17:30
Sambata: 9:00 - 14:00

Filtre firma

Program extra: Sambata
Materiale amenajari: Granit, Marmura, Travertin
Zone din Timisoara: Calea Buziasului

Anunt Diamant Alexandru Mușătoiu Cabinet de Avocat

Alexandru Mușătoiu Cabinet de Avocat Timișoara - Alexandru Mușătoiu este membru al Baroului Timiș. Cabinetul de avocat a fost fondat în anul 2006, poziționându-se în segmentul cu cei mai buni și serioși avocați din Timișoara.
https://musatoiu.com