Timisoara

Phabeda

Detalii

Adresa
Timisoara, Bulevardul Dambovita, nr. 98
Telefon
0721019979
Web
http://www.winmentor.tm.ro
Categorie
Producatori software
Modificat
acum 2 saptamani si 6 zile
Vizualizari
1312

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Phabeda Timisoara

Suntem o companie privata, cu capital integral romanesc, specializata in implementarea de aplicatii informatice pentru managementului afacerilor. Mai simplu spus, orice afacere are nevoie de date pentru a functiona si pentru a se dezvolta. Ei bine, cu aceasta ne ocupa noi, oferim solutii software intuitive, care furnizeza informatii pe baza carora, managerii si administratorii pot lua rapid si eficient decizii destepte.

Solutiile noastre software sunt potrivite cerintelor de informatizare atat ale firmelor mici si mijlocii (WinMENTOR), cat si ale celor mijlocii si mari (WinMENTOR, WinMENTOR ENTERPRISE). Pachetul integrat de aplicatii de gestiune WinMENTOR este realizat în mediul de programare vizuala Delphi. El poate fi instalat pe calculatoare cu sistem de operare Windows 2000/2003/XP.

Utilizatorii autorizati WinMENTOR beneficiaza de certificate de licenta care atesta dreptul de utilizare a programelor achizitionate. WinMENTOR poate tine evidenta pentru un numar nelimitat de firme. Pentru fiecare firma în parte se poate configura modul de realizare a înregistrarilor contabile, astfel încât acestea sa fie conforme cu activitatea sa specifica. Prin generarea automata a înregistrarilor contabile la introducerea datelor din documentele primare, pachetul de aplicatii devine accesibil si persoanelor care nu au o pregatire contabila de specialitate.

Filtre

Zone din Timisoara: Dambovita