Timisoara

Anunt Diamant Timisoreni.ro - publicitate online

Oferim publicitatea online prin intermediul site-urilor: timisoreni.ro, ​bucuresteni.ro, ​aradeni.ro, ​roportal.ro, ​clujeni.com, ​ghid-constructii.ro etc, medicina-umana.ro si constanteni.ro suport clientului pentru o promovare de calitatea in mediul online.
https://www.timisoreni.ro/site/publicitate/

Piata volanta Dan Paltinisanu

Detalii piata

Adresa
Timisoara, Aleea F. C. Ripensia
Telefon
0256494482
Categorie
Piete
Modificat
acum 4 ani si 11 luni
Vizualizari
6777

Voteaza & Distribuie

Prezentare piata

Piata volanta Dan Paltinisanu din Timisoara

Primăria Municipiului Timişoara anunţă inaugurarea Pieţei volante pentru producători, care va funcţiona începând cu ziua de sâmbătă, 10 Mai 2014, pe amplasamentul situat în parcarea stadionului „DAN PĂLTINIŞANU”- în zona parcării din str. Diaconu Coressi.

Prin Hotărârea Consiliului Local nr.129/11.03.2014 s-a aprobat înfiinţarea şi funcţionarea Pieţei Ţărăneşti în Municipiul Timişoara, de tip piaţă volantă.
Această piaţă funcţioneaza începând cu 10 mai 2014, pe amplasamentul situat în parcarea stadionului „DAN PĂLTINIŞANU”- în zona parcării din str. Diaconu Coressi, si este deschisa în zilele de miercuri, în intervalul orar 07.00 – 20.00 şi sâmbătă, în intervalul orar 07.00 – 14.00.

Accesul în piaţă va fi gratuit pentru toţi producătorii de legume, fructe şi produse apicole, în baza Certificatului de producător eliberat în comformitate cu prevederile H.G. nr.661/12.07.2001 care reglementează procedura de eliberare a certificatului de producător, cu modificările şi completările ulterioare, precum şi cu Regulamentul de Organizare şi Funcţionare a Pieţei Ţărăneşti, aprobat de Consiliul de Administraţie al S.C. „Pieţe” S.A. Timişoara.

Organizarea acestei pieţe şi buna funcţionare a activităţii comerciale este resposabilitatea S.C. „Pieţe” S.A. Timişoara.
Pentru a facilita activitatea comercială, se vor asigura un număr de aproximativ 60 de locuri de parcare pentru cumpărători, acelaşi număr de locuri de parcare fiind asigurat şi pentru comercianţi.

În prima perioadă de funcționare, comercianții vor fi cei care vor asigura mobilierul specific pentru vânzare, în paralel societatea piețelor urmând să achiziționeze mobilier unitar, rabatabil, precum și elemente de protecție împotriva condițiilor meteorologice nefavorabile.

Piaţa va fi dotată cu facilităţi pentru managementul deşeurilor şi dotări sanitare (un container pentru deşeuri de 1,1 mc şi 4 cabine ecologice tip Euro WC).

În cadrul pieţei tărăneşti de tip piaţă volantă este interzisă comercializarea produselor din import sau a produselor care nu sunt cuprinse în obiectul de activitate al pieţei.
Atenţionăm comercianţii că, pentru nerespectare prevederilor privind comercializarea produselor în această piaţa volantă, se pot aplica sancţiuni contravenţionale, cu amendă în sumă de 1.000 lei şi cu interzicerea dreptului de a comercializa produse în oricare din pieţele administrate de S.C. „Pieţe” S.A. Timişoara pe termen de un an.

Primăria Municipiului Timişoara invită pe această cale toţi producătorii locali şi zonali să îşi expună spre comercializare produsele, pentru ca timişorenii să poată beneficia de legume, fructe și produse apicole proaspete, produse local.

Orar piata

Sambata: 6:00 - 14:00

Filtre piata

Program extra: Sambata
Zone din Timisoara: Stadion

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro