Timisoara

Anunt Diamant Claudia Nastacă

Claudia Nastacă - organizator de cursuri din Timisoara pentru copii, ateliere pentru copii

PRO TV Timisoara

PRO TV Timisoara

Detalii post tv

Adresa
Timisoara, Strada Coriolan Brediceanu, nr. 10 (City Business Center B), et. 5
Telefon
0256200022, 0256498370
Categorie
Posturi TV
Modificat
acum 2 ani si 7 luni
Vizualizari
15792

Voteaza & Distribuie

Prezentare post tv

PRO TV Timisoara

Lansat în decembrie 1995, Pro TV ajunge la 99% din populația de 21,6 milioane a României, în timp ce 49% dintre programele transmise sunt producții locale. Postul de televiziune emite 24 de ore pe zi și a obținut o audiențã medie pe zi de 17,2%, în anul 2009.

Știrile Pro TV reprezintã cel mai apreciat program de știri din România, cu o audiențã medie de 30%. În septembrie 2008, campania socialã "Tu știi ce mai face copilul tãu?", a câștigat International Emmy Award la categoria "Știri", fiind prima televiziune din Europa de Est care a câștigat aceastã distincție. La începutul anului 2009, Pro TV a câștigat de asemenea premiul NAB International Broadcasting Excellence, pentru campaniile sociale realizate de cãtre Știrile Pro TV.

Vizând adulții din mediul urban, cu vârsta cuprinsã între 18 și 49 de ani, Pro TV folosește o strategie care se bazeazã pe filme și seriale internaționale de top, cât și pe o mare varietate de producții locale incluzând programe de știri, divertisment și ficțiune. Pro TV este sursa principalã pentru știri, divertisment și vedete.

Filtre post tv

Zone din Timisoara: Cetate

Anunt Diamant PFS Cleaning

PFS Cleaning Timisoara - curatenie industriala in Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Turnu Severin, Oradea, Arad - alpinism utilitar, vanzare produse curatenie, curatenie pentru birouri, curatenie pentru hale, curateniedupa constructori, spalat mocheta cu monodisc
https://pfscleaning.ro