Timisoara

PTK Image

PTK Image

Detalii agentie modele

Adresa
Timisoara
Telefon
0762616173
Categorie
Agentii modele
Modificat
acum 1 an si 1 luna
Vizualizari
3924

Voteaza & Distribuie

Prezentare agentie modele

PTK Image Timisoara

Agentie de top pe piata locala in distributia materialelor publicitare, in pregatirea si perfectionarea manechinelor si fotomodelelor precum si in promovarea acestora prin activitati artistice.

PTK Models asigura manechine si fotomodele pentru diverse activitati artistice, sedinte foto, prezentari de moda, promoteri specializati pentru promotii in magazine si mall-uri, sampling, flyering, distributie de pliante fluturasi-flyere, drop mail, evenimente, hostess etcExperienta in domeniul distributiei de pliante si al promoterilor este un prim pas cate o campanie BTL reusita.

Pentru a lucra impreuna la indeplinirea obiectivelor dumneavoastra, va oferim:

* Echipe de fete specializate în activitatile de promovare (sampling, flyering, etc)
* Pregatirea distributiei in functie de publicul tinta si elaborarea unui plan de distributie adecvat
* Supraveghere continua, fotografiere si raportare in orice moment al actiunii
*Raportare finala si analiza unui prim feedback cules de promoteriInformatii suplimentare pe site
Punem la dispozitie tertilor angajatori peste 100 de fete pentru promotii si reclame.

PTK Models este o agentie de publicitate specializata in modelling si activitati BTL cu acoperire locala si nationala. Activam pe piata timisoreana din primavara anului 2009 si asiguram promoteri specializati pentru promotii in magazine si mall-uri, sampling, hostess, flyering, distributie de pliante, fluturasi / flyere, drop mail, evenimente si actiuni BTL.

Asiguram manechine si fotomodele pentru prezentari de moda, sedinte foto, promovare de societati comerciale prin vestimentatie personalizata, tineri artisti pentru scurtmetraje si productii cinematografice.

Orar agentie modele

Luni - Vineri: 9:00 - 15:00

Anunt Diamant Medissa Vita

Medissa Vita Timisoara - Biorezonanta - Nutritie - Aromaterapie - Terapia cu plante - Cristaloterapie - Bioenergoterapie - Terapia Bowen - Terapii Access - Theta Healing - Cromoterapie - Remedii florale Bach - Terapia vibrationala Rife - Oncoterapie

https://nutritie-biorezonanta.ro