Timisoara

Raiffeisen Bank - Selgros Calea Aradului

Raiffeisen Bank - Calea Aradului

Detalii sucursala

Adresa
Timișoara, Calea Aradului, nr. 64
Telefon
0256703740
Fax
0256274776
Social links
Categorie
Sucursale banci
Modificat
acum 6 luni si 3 saptamani
Vizualizari
6141

Voteaza & Distribuie

Prezentare sucursala

Raiffeisen Bank Timisoara - Selgros Calea Aradului

Raiffeisen Bank este o banca universala de top pe piata romaneasca, oferind o gama completa de produse si servicii de calitate superioara persoanelor fizice, IMM-urilor si corporatiilor mari, prin multiple canale de distributie: unitati bancare, retele de ATM si EPOS, phone-banking (Raiffeisen Direct), mobile banking (Raiffeisen Smart Mobile) si internet banking (Raiffeisen Online).

Raiffeisen Bank are o retea de peste 540 agentii in toata tara care deservesc aproximativ 2 milioane clienti, dintre care 100.000 de IMM-uri si 6.800 corporatii mari si medii.

Raiffeisen Bank Romania a rezultat prin fuziunea, incheiata in iunie 2002, a celor doua entitati detinute de Grupul Raiffeisen in Romania: Raiffeisenbank (Romania), infiintata in 1998 ca subsidiara a Grupului RZB, si Banca Agricola Raiffeisen S.A., infiintata in 2001, dupa preluarea bancii de stat Banca Agricola de catre grupul austriac.

Raiffeisen Bank este subsidiara Raiffeisen Bank International AG (RBI), cu sediul la Viena, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii bancare corporate si de investitii din Austria si o banca universala de top in Europa Centrala si de Est (ECE). RBI a rezultat din fuziunea principalelor arii de afaceri ale Raiffeisen Zentralbank Osterreich AG (RZB) cu Raiffeisen International Bank-Holding AG, tranzactie finalizata oficial in octombrie 2010. RBI este o subsidiara integral consolidata a RZB, care detine 78,5% din actiunile Bancii, listate la Bursa de Valori din Viena, restul fiind liber tranzactionabile.

Orar sucursala

Luni - Sambata: 8:00 - 22:00
Duminica: 9:00 - 19:00

Filtre sucursala

Banca: Raiffeisen Bank
Program extra: Sambata, Duminica
Zone din Timisoara: Aradului Vest